Make your day different

Logo Cover

Olivia Wilde opravdala tutulu vladarice crvenog tepiha! U futurističkoj haljini s efektnim zlatnim detaljem ukrala je svu pažnju, sličnu smo vidjeli na Zendayi

Olivia Wilde, glumica i redateljica, ne prestaje nizati upečatljive stajlinge, vrijedne svake pohvale i pažnje

Olivia Wilde, 39-godišnja glumica i redateljica, u posljednje vrijeme samo niže efektna modna izdanja, a ponovno je bila zvijezda crvenog tepiha na premijeri filma ‘Women Talking’ u Los Angelesu. Djevojka glumca i pjevača Harryja Stylesa izgledala je senzacionalno u crnoj haljini koju potpisuje poznata dizajnerica Gabriela Hearst.

Riječ je o dugoj elegantnoj kreaciji u crnoj boji iz kolekcije za proljeće 2023., a posebnost joj daje efektan zlatni detalj na prednjoj strani.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Olivia Wilde Closet (@oliviawildecloset)

Stajling bez greške zaokružila platformama Casadei i clutch torbicom koju potpisuje Tyler Ellis. Look je zaokružila zavodljivim make up-om – mačkasto našminkanim očima i kosom svezanom u ležernu punđu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verdict (@verdict.ro)

A da su haljine s upečatljim zlatnim detaljem koji izgledom nalikuju ‘oklopu’ među prvima je isfurala glazbenica i glumica Zendaya Coleman.

Prije godinu dana pobrala je komplimente zbog kombinacije koju je odjenula na svečanom događanju u Los Angelesu posvećenu ženama u filmskoj industriji kada se na crvenom tepihu prošetala u sivoj haljini koja je doživjela svoju premijeru na modnoj pisti u Parizu u sklopu nove kolekcije španjolskog brenda Lowe za sezonu proljeće/ljeto 2022. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zendaya source !! (@zensvibes)

Foto: Instagram

Slični članci