Make your day different

Logo Cover

Okrivamo gdje su Marin Čilić i njegova supruga otišli na medeni mjesec, ali i zašto su odabrali tu destinaciju

Naš najbolji tenisač Marin Čilić zavjetovao se na vječnu ljubav svojoj dugogodišnjoj djevojci Kristini Milković u Dubrovniku protekle subote, a sada su se mladenci zaputili na medeni mjesec. No mjesto na kojem provode prve dane kao bračni par nikako nisu odabrali slučajno, a što ih je nagnalo da odaberu baš Istanbul, doznajte u nastavku….

Marin Čilić se svojoj dugogodišnjoj djevojci Kristini Milković protekle subote zakleo na vječnu ljubav, no umjesto da se u potpunosti posvete jedno drugom, naš najbolji tenisač ispred sebe ima brojne obveze. Naime, mladenci su se na medeni mjesec zaputili u Istanbul zato što Marin po rasporedu već danas igra na TEB BNP Paribas Istanbul Open turniru

@marincilic_official

‘Nije bilo lako naći slobodan datum za vjenčanje. Nakon što je sve završilo, rekao sam Kristini da odlazim sam u Istanbul na turnir, a ona mi je rekla da ne mogu otići sam odmah u prvim danima našeg bračnog života. Zato je i ona odlučila doći. Kristina je oduvijek bila moja najveća potpora, uvijek uz mene. Upravo to mi daje puno snage i unutarnjeg mira’, priznao je Marin u intervjuu objavljenom na stranicama ATP World Toura.

@marincilic_official

Fotografije: Instagram, @dtstudio_weddings_croatia


Hzzo


Slični članci