Make your day different

Logo Cover

OGLEDALNI EFEKT MANIKURA: Chrome zlatni ili srebrni nokti? O, da, da…!

Srebrni ili zlatni. Nokti s ogledalnim efektom odnosno ‘chrome nails’ novi su trend kojem je jednostavno nemoguće odoljeti. Preplavili su društvene mreže. I to u svim nijansama. Uz metalik make up i preplanulu put (ali i metalik sandale!) ovako nalakirani nokti izgledaju – magično. Uvjerili smo se. I zaljubili na prvu!

Za razliku od glitter noktiju ‘chrome nokti’ se ne sjaje zbog umetnutih čestica, već funkcioniraju na principu ogledala uz pomoć praha s kojim se postiže gotovo holografski učinak. Kreatori O·P·I lakova pobrinuli su se za nekoliko nijansi s ogledalnim efektom, a na koji se način postiže savršen metalik look ili jedinstven duochrome efekt otkrila nam je Ivana Kovačić, vlasnica salona Manos i prva OPI ambasadorica za Hrvatsku.
‘Metalizirani sjaj OPI Chrome Effect stvara holografski, pomalo nestvarni efekt. Nokti izgledu kao ogledalo, a konačna boja ovisi o nijansi laka koju smo prethodno nanjeli na nokat i određenoj nijansi praha, koje se posebnim aplikatorom umasira u lak na noktima. Prah dolazi u 8 različitih nijansi. Izvrsno pristaje uz svaki styling i preplanulu put tako da se možemo poigravati s nijansama i Chrome Effect prahom u nadolazećim toplijim mjesecima.

U nastavku pogledajte nekoliko genijalnih prijedloga ogledalne manikure:

 

@opi

 

@opi

 

@opi

 

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci