Make your day different

Logo Cover

Odvjetnica Jovana Puhalo udala se za bivšeg dečka hrvatske missice na intimnoj ceremoniji u Veneciji, a svadbene fotke ostavljaju bez daha

Odvjetnica Jovana Puhalo udala se za partnera Marka Pezera, kojeg domaća javnost najbolje pamti kao bivšeg dečka missice Josipe Kusić. Par je sudbonosno ‘da’ izgovorio na intimnoj ceremoniji u Veneciji kojoj je prisustvovalo tek 11 najbližih uzvanika. Detalje svadbenog slavlja otkrio je fotografski duo Danilo&Sharon na društvenim mrežama, a fotografije novopečenih supružnika ostavljaju bez daha…

Jovana Puhalo, 33-godišnja odvjetnica koja je zastupala nogometnog trenera Zorana Mamića tijekom tužbe repera Vojka V Gršu za klevetu, udala se u Veneciji za partnera Marka Pezera.

Sretne vijesti, kao i prekrasne svadbene fotografije, otkrili su fotografi Danilo Vasić Katarina Sharon Macut Vasić na svom Instagram profilu.

‘Ovdje smo zbog jako intimnog vjenčanja na kojem će biti 11 ljudi. Tijekom sezone ne možemo snimati tako mala slavlja, no zato volimo zime jer možemo prihvatiti i snimanja tako malih i intimnih vjenčanja. Jako sam sretna što sam ovdje i nadam se da će vam se svidjeti rezultat’, rekla je Katarina Sharon u videozapisu na Instagramu kojim su najavili vjenčanje.

Prema objavljenim fotografijama, mladenka je za svoj veliki dan blistala u tradicionalno skrojenoj vjenčanici dugih rukava uz koju je kombinirala crne cipele.

Svadbeno slavlje održalo se u luksuznom hotelu s pet zvjezdica Aman Venice, uređenom u aristokratskom stilu, a ambijentom su prevladavali zlatni detalji i bijelo cvijeće.

Novopečeni supružnici odradili su i photoshooting u venecijanskom kanalu, ploveći na brodu, a fotografije su sve ostavile bez daha.

Marko Pezer bio u vezi s bivšom Miss Hrvatske Josipom Kusić. Jovana je svoju karijeru započela u Puli, a sada ima odvjetnički ured u Zagrebu i specijalist je za javnu nabavu i kazneno pravo.

Zgodna odvjetnica izazvala je zanimanje javnosti kada se u ožujku pojavila na splitskom Općinskom sudu na ročištu povodom tužbe bivšeg trenera nogometnog kluba Dinamo, 51-godišnjeg Zorana Mamića zbog pjesme ‘Mamići’ repera Vojka V i Grge Šipeka, poznatijeg kao Grše.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci