Make your day different

Logo Cover

Odgledali ste sve epizode serije ‘Nasljeđe’ i ne znate što dalje bingeati? Ovih 5 intrigantnih naslova zaslužuju mjesto na vašoj watch listi

Otkako se pojavila 2018. godine, serija ‘Nasljeđe’ (Succession) postala je jedna od najuspješnijih HBO projekata. Priča o bogatoj obitelji u čijem je vlasništvu najmoćniji medijski imperij apsolutno je zaludila svijet, kako zbog napete radnje i glumačke postave, tako i zbog privlačne vizualne estetike. Nagrađivana dramska serija ove godine završila je sa svojom posljednjom, četvrtom sezonom, a ukoliko ste među onima koji su već odgledali sve epizode i u nevjerici traže jednako dobre naslove, izdvojili smo 5 serija sa sličnom radnjom koje se isplati dodati na watch listu… 

Ukoliko vam je HBO serija ‘Nasljeđe’ bila jedna od omiljenih, a odgledali ste sve epizode, imamo dobre vijesti.

Popularne steaming platforme vrve od intrigantnih naslova koje povezuje slična tematika, a oduševiti će sve ljubitelje HBO-ove uspješnice o kojoj se posljednjih tjedana ne prestaje pričati.

White House Plumbers

Miniserija Vodoinstalateri Bijele kuće (White House Plumbers) pripovijeda o tome kako su Nixonovi politički saboteri i glavni umovi Watergatea, E. Howard Hunt i G. Gordon Liddy, slučajno srušili predsjednički mandat koji su revno pokušavali zaštititi. U ulogama spomenutog dvojca gledamo Woodyja Harrelsona i Justina Therouxa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HBO (@hbo)

Ova satirična drama počinje 1971. godine kada Bijela kuća angažira Hunta i Liddyja, bivše CIA i FBI agente, da istraže curenje Pentagonovih dokumenata. Nakon neuspjeha, Hunt i Liddy dospijevaju u Odbor za ponovni izbor predsjednika, smišljajući nekoliko nevjerojatnih tajnih operacija, uključujući prisluškivanje ureda Demokratskog nacionalnog odbora u kompleksu Watergate.

Love & Death

Nova HBO mini serija Ljubav i smrt, u kojoj glume Elizabeth Olsen i Jesse Plemons istinita priča je o dva bogobojažljiva para koji uživaju u životu u malom teksaškom gradu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Love and Death (@loveanddeathhbo)

Sve do trenutka kada glavna junakinja odluči malo začiniti stvari – no, tko će ispaštati?

The Staircase

Legenderni britanski glumac mac Colin Firth glumi Michaela Petersona, uspješnog muškarca iz tipične američke obitelji, a čija je žena Kathleen, koju tumači Toni Collette, pala niz stepenice u njihovoj kući, a on ju je pronašao mrtvu u lokvi krvi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HBO Max (@hbomax)

No, izvještaj s obdukcije bacio je sumnju na Michaelovu priču jer je obdukcija pokazala da je tada 48 – godišnja Kathleen pretrpjela brojne ozljede koje su upućivale na udarce tupim predmetom.  Kako je bio jedini član obitelji koji je bio kod kuće u vrijeme Kathleenine smrti, Michael je bio glavni sumnjivac i vrlo brzo optužen je za ubojstvo i osuđen na doživotni zatvor.

Yellowstone

Otkako je 2018. prikazana prva epizoda, serija  ‘Yellowstone’ je oduševila milijune ljubitelja televizijskih serija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Yellowstone (@yellowstone)

Vestern drama donosi priču o vječnim, no iznimno napetim političkim spletkama, otimanju zemlje i to od strane velikih nasilnih korporacija. Kevin Costner glumi Johna Duttona, vlasnika najvećeg ranča u Yellowstone području te koji je pod neprestanim pritiskom, sve dok pritisak ne postane prejak te se stvari otmu kontroli.

The Righteous Gemstones

‘Obitelj pravednika’, koja se od 2019. godine prikazuje na HBO-u donosi priču o Jesseju, kojeg glumi Danny Mcbride, ujedno i autor serije. Jesse je, naime, najstariji sin evangeličkog propovjednika i biznismena Elija Gemstonea (John Goodman), koji je na svojim propovijedima i televizijskoj emisiji zajedno sa suprgom Aimee Lee izgradio carstvo na američkom jugu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Edi Patterson (@edipattersonhi)

Unatoč tome što ima prekrasnu suprugu koja ga obožava i u svemu mu ugađa, tri sina, golemu kuću, privatni avion te je očigledno nasljednik očeva trona i imperija, on je nula – a sve postaje gore kada se nađe pod ucjenom.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/YouTube


Hzzo


Slični članci