Make your day different

Logo Cover

Obratite pažnju: 5 intuitivnih osjećaja koji vas nikada neće prevariti

U posljednje se vrijeme mnoge studije bave prirodom našeg instinkta te je sve više dokaza kako nema apsolutno ništa mistično u intuiciji.  Ona jednostavno percipira ono što nesvjesni dio mozga vidi prije svjesnog, stoga ju je ponekad mudro poslušati. U nastavku vam otkrivamo kojih pet osjećaja pažljivo trebate osluhnuti prije nego što donesete slijedeću odluku…

1. Ovo izgleda opasno…

Naša intuicija ima tendenciju da nas obavijesti kada nešto nije u redu, i bilo bi uistinu mudro poslušati je. Vaša intuicija se oslanja na svaku životnu lekciju koju ste ikada imali u životu i pomaže vam da donesete ispravnu odluku. Ako nešto nije sigurno ili  ako osjećate da bi to moglo biti opasno – nemojte to raditi.

 

@vintage70s

2. Ovo se čini ispravno!

Sigurno ste ovaj predosjećaj doživjeli već mnogo puta u svom životu. Pojavit će se dok ste na romantičnoj večeri, kada kupujete nekretninu ili dobivate priliku za novi posao. O čemu se god radilo; ako osjećate da je ispravno, idite dalje!

@vintage70s

 

3. Za ovo sam stvorena!

Jedan se čovjek prisjetio trenutka kada je prvi put u ruke uzeo kist. Bilo mu je tek 10 godina i pohađao je školu slikanja. I njegov učitelj i on su prepoznali da je dječar rođen da bude umjetnik. Kao jednu od svojih najvećih grešaka, danas navodi činjenicu da nikada nije studirao umjetnost niti pratio osjećaj koji ga prati više od četiri desetljeća života.

 

@vintage70s

4. ‘Trebao/la bih pomoći ovoj osobi’

Ponekad ćete dobiti priliku da pružite nekome pomoć, i ako u tom trenutku osjetite onaj gorljiv poriv da mu pomognete – svakako to učinite.

@vintage70s

5. ‘Ne osjećam se dobro’

Ako se osjećate izmoreno, depresivno ili bolesno, ne zanemarujte taj osjećaj. Nikada. Vaše tijelo vam samo ukazuje da nešto nije uredu i kada je vrijeme da stanete.

Fotografije: Instagram
Autor: Novi početak


Hzzo


Slični članci