Make your day different

Logo Cover

Obožavatelji filmova i kina pozor! Otkrivamo kad možete kupiti ulaznicu za samo 19 kuna i uživati u jednom od 8 atraktivnih naslova

CineStar i ovog ljeta nagrađuje svoje vjerne posjetitelje – pristupačna cijena ulaznica, dobra zabava i bijeg od gradskih vrućina razlozi su zbog kojih ovaj dan inače ruši rekorde posjećenosti!

Sva CineStar kina u Hrvatskoj i ovog će ljeta ugostiti tisuće obožavatelja filmova i kina jer je vrijeme za ultimativnu akciju – Dan za 19! Naime, svake godine CineStar svoje vjerne posjetitelje nagrađuje velikim popustom te će u srijedu 17.08. jedna ulaznica za film iznositi 19 kn. Mnogi od nas već će se vratiti s godišnjih odmora, stoga je ovo idealna prilika za izlazak, druženje s prijateljima i bijeg od gradskih vrućina u klimatizirane i ugodne dvorane CineStar kina.

Bitno je znati da cijena uključuje i filmove u posebnim formatima i dvoranama kao što su IMAX te eXtreme, kao i filmove u Kaptol Boutique Cinema. Također, moći ćete uživati u love box ili VIP sjedalima bez posebne nadoplate.

CineStar ovoga ljeta nudi odličan program, a po zaista odličnoj cijeni možete ( još jednom ) pogledati dugoočekivani nastavak na koji smo čekali 36 godina, ‘Top Gun: Maverick’, gdje najpoznatijeg filmskog pilota svih vremena utjelovljuje Tom Cruise.

 

Film kojeg nikako ne smijete propustiti, za slučaj da ga do sada niste stigli pogledati, svakako je i biografska drama kralja rock´n´rolla, ‘Elvis’. Film je osvojio i kritiku i publiku, a ostvarenje je Baza Luhrmanna, s izvrsnim Austinom Butlerom u ulozi Elvisa.

Na programu će biti i horor ‘Arthurovo prokletstvo’ kao i krimi akcija ‘Autocesta spasa’ s Juliette Binoche i Morganom Freemanom.

Fanovi Marvela moći će uživati u velikom hitu ‘Thor: Ljubav i grom’, a najmlađi uzrasti u brojnim animiranim filmovima, među ostalim tu je hit film ‘DC Liga Super-ljubimaca’.

Na programu je također i animirani film ‘Svjetlosni’ – nova priča studija Disney i Pixar o nastanku Buzza Svjetlosnog, svemirskog rendžera iz popularne franšize ‘Priča o igračkama’, te animirani film ‘Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda’.

U ponudi je još mnogo naslova, saznajte sve već danas na  https://bit.ly/DanZa19 i planirajte Dan za 19!

Foto: promo

 

Slični članci