Make your day different

Logo Cover

Obožavate seriju ‘Nasljeđe’? Prošećite luksuznim hotelom iz četvrte epizode čiji će vas nordijsko-minimalistički ambijent ostaviti bez daha

Četvrta, ujedno posljednja sezona nagrađivane serije ‘Nasljeđe’ premijeru je na streaming platformi HBO Max doživjela krajem ožujka, a u kratkom roku nametnula se kao jedan od najpopularnijih naslova i krenula stopama prethodnih sezona. Osim intrigantnim zapletima i sjajnom glumačkom postavom, serija je oduševila i veličanstvenim lokacijama na kojima je snimljena. Među najintrigantnijima nesumnjivo se našao luksuzan hotel blizini fjorda Geirangerfjord u Norveškoj, čija minimalistička ljepota osvaja na prvi pogled…

Posljednja sezona hit serije apsolutno je zaludila gledatelje, što originalnom i napetom radnjom, što spektakularnim lokacijama na kojima je snimljena.

U četvrtoj epizodi obitelj Roy doputovala je u Norvešku, a nemoguće je bilo ne primijetiti luksuzan hotel smješten u idiličnoj norveškoj prirodi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Juvet Landscape Hotel (@juvetlandscapehotel)

Četvrta epizoda megapopularne serije donijela nam je okršaj između Lukasa Mattsona, kojeg utjelovljuje Alexander Skarsgård, Kendalla, čiju ulogu tumači Jeremy Strong i Romana kojeg igra Kieran Culkin.

Pregovori su se odvijali u Norveškoj, u dolini Valldal, a obitelj Roy je europski milijarder smjestio u luksuzni hotel smješten blizini fjorda Geirangerfjord.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Succession (@succession)

Hotel Juvet Landscape uređen je u minimalističkom stilu, a dio svake sobe su stakleni zidovi iz kojih se pruža pogled na nevjerojatan krajolik, kako bi se posjetitelji mogli povezati s prirodom koja ih okružuje.

Gosti hotela mogu uživati u sauni, jacuzziju, aktivnostima na vodi, planinarenju ili šetnji šumom. Ekskluzivnosti ove lokacije doprinosi i privatnost, kako se do smještaja može doći isključivo žičarom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Juvet Landscape Hotel (@juvetlandscapehotel)

‘Kada smo vidjeli fotografije nevjerojatne arhitekture i pozicije ovog hotela, bili smo iznimno uzbuđeni. Norveška je nevjerojatna zemlja, i odmah smo shvatili da je ovo savršena lokacija za obiteljsko okupljanje u seriji. Istraživali smo i druge zemlje, no uvidjeli smo da Norveška ima krajolik kakav nema niti jedna druga zemlja’, rekao je producent serije Scott Ferguson.

Hotel može smjestiti 24 osobe u minimalistički određenim krajobraznim sobama, tzv. ptičjim kućama i u četverokrevetnoj kolibi ‘Skrivarstua’, odnosno, ‘Writer’s Lodge’ .

Duž obale rijeke hotel ima i kupelj s parnom sobom i hidromasažnom kadom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Juvet Landscape Hotel (@juvetlandscapehotel)

Ovaj prekrasni nordijski ambijent svojim gostima omogućuje maksimalnu dozu luksuza i neometanog odmora i uživanja u prirodi, a za ljubitelji adrenalina postoji nekoliko aktivnosti, od raftinga, hikinga do turnog skijanja.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram
Slični članci