Make your day different

Logo Cover

Obiteljska idila najpoznatijeg hrvatskog nogometaša

Kratak predah od nogometnih obaveza, Luka Modrić je sa svojom obitelji proveo uživajući na Ibizzi i krstareći prelijepom španjolskom obalom u luksuznoj jahti Real Madrida, a povodom sinoćnjeg osvajanja titule pobjednika Lige prvaka, svijet su obišle i prve fotografije sada već pozamašnog trudničkog trbuha njegove supruge Vanje

U društvu trudne supruge Vanje, sedmogodišnjeg sinčića Ivana i četverogodišnje kćerkice Eme, slavni nogometaš uživao je ljepotama Balearskog otočja. Naime, kratak predah od nogometnih utakmica Luka je iskoristio kako bi se posvetio svojoj obitelji pa se tako četveročlana obitelj zabavljala krstareći na luksuznoj jahtni Real Madrida.

Más fotos de Luka, Vanja, Ivano y Ema en Ibiza 😍❤️

A post shared by Luka Modric Club de Fans (@lukamodricfans) on

Vanja će uskoro na svijet donjeti njihovo treće dijete koje će biti kruna njihove obiteljske idile i dugogodišnje ljubavi, a prinovi se beskrajno raduju Ivano i Ema koji će spremno preuzeti ulogu starijeg brata i sestre.

Mi foto favorita 😍😍💜💜 Amigos que son familia @lukam10 @vanjamo10 @izabelandrijanic @mateokovacic8 🏆🔝

A post shared by Luka Modric Club de Fans (@lukamodricfans) on

Njihovu beskrajnu sreću upotpunila je i sinoćnja pobjeda Real Madrida nad Juventusom kojom je Lukin klub osvojio titulu pobjednika Lige prvaka, a fotografije slavlja koje je započelo već na nogometnom terenu otkrile su i sada već pozamašni trbuščić lijepe Vanje. Luku je s bina bodrila cijela obitelj, a društvo im je pravila i djevojka Matea Kovačića, Izabela Andrijanić.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci