Make your day different

Logo Cover

Obiteljska idila argentinskog nogometaša

Nekadašnji nogometaš Dinama i njegova lijepa supruga proslavili su četiri godine bračnog života, a tim povodom je romantični nogometaš objavio dirljivu posvetu na svom Instagram profilu

Argentitnski nogometaš Luis Ibáñez i ekonomistica Matea proživljavaju najljepše dane u svojim životima. Prije točno četiri godine svoju su dugogodišnju ljubavnu vezu okrunili bračnim zavjetima, a tim je povodom Luis na svom Instagram profilu objavio njihovu zajedničku fotografiju s vjenčanja uz dirljivu posvetu svojoj voljenoj.

– Prošle su tek četiri godine. Pred nama je još toliko toga’ – napisao je Luis ne skrivajući svoju beskrajnu ljubav prema supruzi.

4 años ya ❤️💪🏼 vamos por muchos mas #amor #casados

A post shared by Luis Ibañez 88 (@luisibanez88) on

Budući da argentiski nogometaš i zagrebačka ekonomistica beskrajno uživaju u obiteljskom životu, godišnjicu njihove ljubavi zasigurno su prolsavili u društvu svoja dva dječaka; trogodišnjeg Thiaga i Mathiasa koji je na svijet stigao prije nepuna tri mjeseca.

my family #family #janehrvatska

A post shared by Luis Ibañez 88 (@luisibanez88) on

Par je svoje obiteljsko gnijezdo svio u Turskoj gdje nogometaš trenutačno igra za nogometni klub Trabzonspor, pa iako se zbog prirode njegova posla ova obitelj često seli, sigurni smo da harmonija i sreća ove četveročlane obitelji ostaje netaknuta gdje god da se nalaze.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci