Make your day different

Logo Cover

Obitelj Sarah Josipović i Jana Jeriča postala bogatija za jednu članicu! Ponosna mama otkrila (nesvakidašnje!) ime koje su nadjenuli novopridošloj kćerkici

U domu PR stručnjakinje Sarah Josipović i poduzetnika Jana Jeriča naveliko se slavi, a razlog ne može biti ljepši. Godinu i pol nakon dolaska prvog sinčića na svijet, nekadašnja manekenka i suvlasnik poznatog zagrebačkog restorana El Toro postali su roditelji djevojčice. Kći modne agentice i osnivačice Fashion Weeka Zagreb Suzy Josipović Redžepagić javila se iz rodilišta i u emotivnoj poruci otkrila nesvakidašnje ime koje su ona i partner nadjenuli novopridošloj kćerkici…

Obitelj stručnjakinje za odnose s javnošću Sarah Josipović i poznatog biznismena Jana Jeriča postala je bogatija za jednu članicu.

Da je van sebe od sreće zbog dolaska prinove, 32-godišnja kći poduzetnice i autorice jedne od najprodavanijih kuharica u regiji Suzy Josipović Redžepagić potvrdila je dirljivom objavom na Instagramu u kojoj je otkrila i zanimljivo ime novorođene kćerkice.

@sarahjosipovic

Upoznajte Leni Jerič. 13.1. ujutro naša mala obitelj proširila se za jednu curicu koja nam je donijela neopisivu radost, koja je upotpunila našu sreću, popunila naša srca i zaokružila naš svemir. Ne možemo biti sretniji!’ poručila je bivša manekenka, a čestitke brojnih prijatelja i obožavatelja ne prestaju se nizati.

Inače, u grčkoj mitologiji ime Leni znači ‘svijetla kao sunce’, a u drugim jezicima može značiti i ‘aktivna’, ‘prijateljski nastrojena’, ‘pažljiva’, ‘kompetentna’, ‘vesela’, ‘kreativna’ i ‘velikodušna’.

 
@sarahjosipovic

Da će ona i partner Jan Jerič, suvlasnik popularnog zagrebačkog restorana El Toro, po drugi put postati roditelji, poznata PR stručnjakinja otkrila je u srpnju.

Samo mjesec dana kasnije obznanila je i da će njezin jednoipolgodišnji sinčić Mak dobiti mlađu sestricu, a sreću zbog dolaska prinove nije se nimalo trudila sakriti.

@sarahjosipovic

Sarah Josipović i Jan Jerič u vezi su od druge polovice 2017. godine. Njih dvoje, kao i njihove obitelji, poznaju se dugi niz godina, a suvlasnik restorana i bara El Toro javnosti je poznat i po prošloj vezi s pjevačicom Lanom Jurčević.

Iako je PR stručnjakinji termin porođaja bio krajem svibnja 2019. godine, prvog sinčića Maka rodila je dva tjedna kasnije u Petrovoj bolnici putem carskog reza.

@sarahjosipovic

Kći Suzy Josipović Redžepagić prije pola godine otkrila je koliko ju je majčinstvo promijenilo, ali i koliko uživa u novoj životnoj ulozi.

‘Sve se promijenilo, jer se sada cijeli svijet okreće oko njega i sve je njemu podređeno. Ali, tako treba biti i ne postoji ništa ljepše. Inače, on je jako prilagodljiva i zainteresirana beba i s njim možemo i na kraj svijeta, pa se u tom pogledu nije puno promijenilo’, kazala je tada za Story.

Foto: Instagram

Slični članci