Make your day different

Logo Cover

Novopečeni supružnici Monika Kravić i Fran Olujić u slatkom su iščekivanju prvog zajedničkog djeteta! Znamo stiže li u njihov dom sinčić ili kćerkica

Proteklog vikenda nekadašnja voditeljica Monika Kravić i poznati zagrebački odvjetnik Fran Olujić u strogoj tajnosti uplovili su u bračnu luku nakon godinu i pol veze, ali to nije jedini razlog za slavlje koji ovih dana imaju. Naime, novopečeni supružnici u slatkom su iščekivanju prvog zajedničkog djeteta, koje bi na svijet trebalo stići ujesen, a već se zna i spol bebe…

Kako je Cover Style ekskluzivno doznao, bivša televizijska voditeljica Monika Kravić prošlog vikenda rekla je sudbonosno ‘da’ samozatajnom zagrebačkom odvjetniku Franu Olujiću kojeg ljubi od jeseni 2019. godine.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Ipak, to nije jedina novost kojom se 39-godišnja kreativna producentica video sadržaja na Narodnom Radiju i četiri godine stariji sin uglednog odvjetnika Željka Olujića ovih dana mogu pohvaliti.

Monika Kravić i Fran Olujić

Prema pisanju časopisa Story, novopečeni supružnici uskoro će postati roditelji prvog zajedničkog djeteta. Upućeni izvori otkrili su kako će ove jeseni njihova obitelj postat će bogatija za jednog sinčića.

Monika Kravić, kojoj će ovo biti treće dijete, u blaženom je stanju već četiri mjeseca, no ni ona ni budući otac nisu željeli komentirati radosne vijesti.

 
Monika Kravić

Inače, zvijezda showa ‘Story Super Nova’ i njezin odabranik u subotu su sklopili građanski brak u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn u krugu najbližih ljudi. Njoj je kuma je bila dugogodišnja prijateljica, a njemu Novica Petrač, sin poduzetnika Hrvoja Petrača.

  Advertisement

U siječnju ove godine bivša televizijska voditeljica i poznati odvjetnik zaputili su se na romantični odmor na očaravajuće Maldive, mnogim poznatim Hrvatima omiljenu egzotičnu destinaciju, a nakon što su se vratili kući, počelo se šuškati da na ruci lijepe Monike blista zaručnički prsten.

@monikakravic

Moniki Kravić život se posljednjih godina uvelike promijenio. Osim što je prekinula karijeru na malim ekranima, prije nešto više od tri godine razvela se od bivšeg supruga i sportskog menadžera Marija Mamića, koji je sada u sretnom braku sa zagrebačkom poduzetnicom Tijom Mamić.

Za njihovu se ljubav doznalo u veljači prošle godine. Tada je upravo lifestyle portal Cover Style prvi ekskluzivno objavio vijest, da je zvijezda showa ‘Story Super Nova’ ponovno pronašla ljubavnu sreću u zagrljaju uglednog zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, nerijetko tituliranog i kao jedan od najpoželjnijih neženja.

@monikakravic

Među njima je zaiskrilo još na jesen 2019., a da ljubav više nije tajna dokazala su i njihova sve češća zajednička pojavljivanja u javnosti. Par se nerijetko moglo vidjeti u Opatiji, a prošlo su ljeto viđeni i u Dubrovniku. Iako su svoju ljubav okrunili brakom, o vezi nikada nisu govorili u medijima.

Otkako se povukla s malih ekrana, Monika Kravić posvetila se novom poslu na Narodnom radiju i odgoju dvojice sinova – Josipa i Jakova, koje je dobila u braku s bivšim suprugom Marijem Mamićem.

Foto: Instagram / Pixsell / promo

Slični članci