Make your day different

Logo Cover

Novi razlozi za slavlje u obitelji poznate pjevačice

Ljubavna priča popularne pjevačice i uspješnog poduzetnika okrunjena je brakom prije točno tri godine, a Indira je dirljivom objavom još jednom pokazala koliko je zaljubljena u svog supruga

Prošle su tri godine od dana kada su se Indira  i Miroslav Levak jedno drugom zakleli na vječnu ljubav, a svoju beskrajnu ljubav prema suprugu popularna pjevačica nikada nije skrivala. Tako je povodom treće godišnjice njihove zakonite ljubavi, Indira na svom Instagramu objavila fotografiju popraćenu dirljivom posvetom.

Ljubavi moja, naša ljubav donosi mi sreću i veselje! Ništa na ovom svijetu ne može biti tako divno kao ljubav koju si mi podario i znam da će tako ostati zauvjek..Bez tebe ne bih bila osoba kakva sam sada..bez tebe moji snovi nikada ne ni bili ostvareni..bez tebe bi moj život bio prazan.. Sretna nam 3 godišnjica braka mužiću moj!!! – napisala je Indira uz fotografiju najljepšeg dana u njihovim životima, a u komentarima fotografije počele su se redati čestitke i lijepe želje za još mnogo sretnih godina.

Indira i Mislav su svoje ljubavno gnjezdno svili u Bjelovaru gdje je svestrani poduzetnik vlasnik tvrtke koja se bavi dizajniranjem namještaja i sprava za vježbanje, a budući da iskrena pjevačica nikada nije skrivala kako bi njezina sreća bila potpuna kada bi se ostvarila i u ulozi majke, ne preostaje nam ništa dugo nego joj upravo to zaželjeti.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci