Make your day different

Logo Cover

Novi hrvatski premium brend preparativne kozmetike Skinfinity među prvima je isprobala Ana Radišić

Sinoć je predstavljen prvi hrvatski premium brend preparativne kozmetike Skinfinity, jedinstven je po svemu, a prije svega po odabiru inovativnih sastojaka, s kojima su uspjeli postići najbolju djelotvornost i stabilnost proizvoda. Novootvorenu oazu ekskluzivne kozmetike među prvima je posjetila Ana Radišić, voditeljica i urednica na CMC televiziji

Sastojci koje koriste su pomno izabrani nakon višegodišnjeg istraživanja i raznih kliničkih studija. Skinfinity laboratorij se posebno ponosi činjenicom da ne koristi sirovine poput: konzervanasa na bazi parabena, mineralnih ulja, derivate nafte (vazelin i parafinsko ulje) i slično, a kozmetika se proizvodi u vlastitom proizvodnom pogonu u Zagrebu, u skladu s najvišim europskim standardima.

‘Skinfinity laboratorij predstavlja liniju za njegu kože koja mijenja sve. Sastojci i omjeri djelatnih tvari koje koristimo i njihova kombinacija dosad su nepostojeći na području preparativne kozmetike. Najveća pozornost posvećena je djelatnim sastojcima iz prirode i biljnim vrstama koje su tisućama godinama opstajale u ekstremnim uvjetima. Među njima su jedinstvene kombinacije matičnih stanica, ekstremolita, nutrijenata i krioekstrakata. Skinfinity linija jedinstvena je po svemu, a prije svega po pristupu čija je nit vodilja pomalo egoističan pristup njezi kože’, otkriva Mirela Ilenić, direktorica razvoja proizvoda Skinfinity.

U asortimanu Skinfinity kozmetike može se pronaći sve za njegu lica, tijela i ruku, a za ljeto koje nam je pred vratima odlični su proizvodi iz linije proizvoda za njegu suhe i dehidrirane kože HYDRA CA-MG, koji su idealni za dubinsko hranjenje i revitalizaciju iscrpljene kože od sunca i ekstremnih vrućina.


Za njegu tijela osoba sa suhom kožom, iz Skinfinity-a preporučuju Hydra Ca-Mg Body Butter za svakodnevnu primjenu. Revolucionarna kombinacija sastojaka daje koži toliko potrebnu vlažnost, ali i što je možda još važnije – potiče revitalizaciju i prirodnu opskrbu stanica vodom. Za posebno suhu i dehidriranu kožu tu je Hydra Ca-Mg Body Splash, čija bogata tekstura izvanredno hrani i osvježava kožu kojoj je potrebna SOS hidratantna njega.


Skinfinity će Vam pružiti sve što ste tražili od vrhunske kozmetike, kvalitetu, djelotvornost i egoističan pristup njezi kože za sve one koji hrabro i beskompromisno traže iskorak u njezi kože.


Foto: John Pavlish


Hzzo


Slični članci