Make your day different

Logo Cover

Novi film iz serijala o James Bondu snima se u Lijepoj Našoj?

Glumac Daniel Craig je nakon dugih pregovora potpisao ugovor s franšizom i vraća se kao nepobjedivi 007 u 25. filmu iz te popularne i svima znane serije, a lokacije na kojima će se snimati nastavak kultnog filma predviđene su na prelijepim prostranstvima Lijepe Naše

Serija filmova o James Bondu je počela 1962. i do sada generirala više od 7 milijardi $ u prihodima. Ovo će biti Craigov peti film u istoimenoj franšizi, očekivana premijera je u 2019. godine, a radni naslov filma je Shatterhand, navodi britanski The Sun.

@daniel.craig007

Film bi trebao biti nastavak uspješnog filma Spectre. Kompanija Heineken je koristila Spectre za svoju reklamnu kampanju, a u nekim se scenama pojavio Rovinj u pozadini.

via GIPHY

Kako navodi ugledni engleski The Sun, lokacija bi mogli biti u okolici naše metropole, ili kako ga The Sun naziva, ‘Party town Zagreb’ , u igri je naravno i Dubrovnik, te Bol na Braču.  Kada je riječ o glazbi, ugledni britanski portal navodi kako će popularna Adele napisati muziku za film.

via GIPHY

Jedno je sigurno; gdje god ga snimali će biti dobro za turizam. Poznate su mnoge lokacije po svijetu koje su svoju slavu stekle najviše radi ‘uloge’ u nekom od filmova. U svakom slučaju držimo fige i želimo Danielu Craigu, prelijepim Bond djevojkama i ostaloj ekipi ugodan boravak u Hrvatskoj.

Fotografije: Instagram
Autor: Vlado ŠestanHzzo

Slični članci