Make your day different

Logo Cover

Nove epizode hit serije ‘Emily in Paris’ konačno su ugledale svjetlo dana, a modne kombinacije glavne junakinje ponovno su u prvom planu

Dugoiščekivana treća sezona Netflixove serije ‘Emily in Paris’, s atraktivnom glumicom Lily Collins u glavnoj ulozi, konačno je ugledala svjetlo dana. Priča prati mladu marketinšku stručnjakinju koja iz Chicaga dolazi raditi u Pariz, gdje joj se život doslovce preokrenuo za 180 stupnjeva. Na samom kraju druge sezone Emily razmišlja o napuštanju francuske prijestolnice, a mnogi fanovi jedva su dočekali rasplet ljubavnog trokuta. Ipak, prva epizoda započinje dosta iznenađujuće, a čini se kako ćemo konačni odabir glavne junakinje ipak saznati u kasnijim epizodama serije…

U deset epizoda u trajanju od tridesetak minuta, serija ‘Emily in Paris’ postala je jedna od najgledanijih, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj.

Treća sezona obožavane serije u srijedu je lansirana na streaming platformu Netflix, a prema svemu sudeći, čini se kako su zanimljive modne kombinacije glavne junakinje ponovno u prvom planu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Na samom kraju druge sezone Emily razmišlja o napuštanju Pariza i povratku u Chicago, a muči ju i Sylviena ponuda da napusti posao u Savoiru i osnuje vlastitu tvrtku.

Tu je naravno i drama u njenom osobnom životu s kuharom Gabrielom koji se uselio s Camille, a ne smijemo zaboraviti i na novu romansu s Britancem Alfiejem koji zbog Emily odlučuje ostati u Parizu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Ipak, u prvoj epizodi nove sezone saznajemo kako Emily još uvijek ima posao u Savoireu, a Madaline, šefica iz Chicaga, nije joj zamjerila  poslovne greške i izdaju.

Štoviše, kad se, dva tjedna nakon poroda, Madeline vrati na posao, Emily planira napraviti sve da je pridobije na svoju stranu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Alfie i Gabriel još uvijek su tu, a koga će u konačnici odabrati – morat  ćemo tek saznati.

Sudeći prema trenutnim reakcijama, čini se kako su glavne zvijezde serije ipak Emilyni genijalni stajlinzi. Marketinška stručnjakinja koju utjelovljuje glumica Lily Collins, svojim modnim izričajem  opasno parira kultnom liku Carrie Bradshaw iz ‘Seks i grada’ te protagonisticama hit serije ‘Tračerica’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Ipak, očekuje nas jedan novitet. Riječ je, naravno, o Emilyninoj frizuri. Glavna protagonistica odlučila je dati šansu šiškama, koje su, prema scenariju, nastale u trenutku njezinog ludila.

Pogledajte TRAILER:

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/YouTube

Slični članci