Make your day different

Logo Cover

FOTO: Možete li zamisliti doček Nove godine samo u kupaćem kostimu, i negdje blizu? O, daaaa!

Od 1. prosinca pitanje ‘A gdje ćeš za Novu?’ kao da ne prestaje odjekivati sa svih strana. Nova godina može biti priličan stres. Pod pritiskom smo da se moramo dobro zabaviti, pa je ponekad i sama odluka kako ju dočekati izazov. Zašto onda ne biste Novu godinu dočekali opušteno i bez stresa, u kupaćem kostimu? Možda su vam egzotične tropske plaže daleke i nedostižne, no postoje i puno bliža mjesta na kojima možete dočekati 2020. godinu.

Naime, upravo se takav doček sprema na bazenima u vodenom parku Aquae Vivae. Umjesto dočeka na gradskim trgovima čija uspješnost nerijetko ovisi i o samim atmosferskim prilikama ili na partyu u toplini vlastitog doma kad previše vremena potrošite na pripremu, a kasnije i na pospremanje, zašto jednostavno ne otići na toplo gdje će vas svi maziti i paziti i to dok ste u – kupaćem kostimu?

 
 
 
 
 
 

Tri plesna para, članovi Hrvatskog sportskog plesnog saveza, Plesni studio Spin, pobrinut će se da u Novu uđete uz najljepše taktove DJ-a Borisa Rogoznice. Možete plesati u bazenu, ali i izvan njega, dobre zabave sasvim sigurno neće nedostajati. Doček Nove godine u Krapinskim toplicama namijenjen je cijelim obiteljima, pa će za one željne prave akcije aquazumbu kroz večer, za djecu i odrasle, voditi Martina Valjan.

  Advertisement
  Advertisement

 

Novogodišnji paket uključuje ulaznicu za vodeni park od 19 sati do 03:00 iza ponoći, piće dobrodošlice od 19 sati do 20:30, te novogodišnju večeru all inclusive buffet od 19 sati do 1:30 iza ponoći. Na vama je samo da izaberete omiljeni kupaći kostim i za sreću stavite crveni ruž, svom muškarcu odaberite najdraže kupaće, a djeci omiljeni ručnik i ogrtač s najdražim likovima iz crtića i spremni ste za novogodišnju noć!

 
 

Nova godina ipak je samo jednom u godni, pa ju provedite onako kako vam najviše odgovara. Uđite u 2020. godinu bez stresa, s pjenušcem i ludim vatrometom točno u ponoć.

Advertisement
Advertisement

 

Foto: Promo

Slični članci