Make your day different

Logo Cover

Nova drama i velika tuga u životu glumice Mije Begović i njezine majke…

Glumica Mia Begović i njezina majka proživljavaju pravu dramu. Naime, 83 – godišnju Terezu Begović deložirali iz stana u centru Zagreba koji je 90. -ih  na korištenje dobila Ena Begović. Nakon tragične pogibije njezine kćeri, Tereza je u tom stanu nastavila živjeti kao zaštićena stanarka. Koji su razlozi deložacije , ali što o cijelom slučaju kaže potresena Mia, doznajte u nastavku…

Tereza Begović, 83-godišnja majka glumice Mije Begović, izbačena je iz stana u zagrebačkoj Dežmanovoj ulici u kojem je nastavila živjeti nakon tragične pogibije svoje starije kćeri Ene. Naime, stan je devedesetih Ena dobila na korištenje od Grada Zagreba, a poslije njezine smrti Tereza je nastavila u njemu živjeti kao zaštićena stanarka. Tek se naknadno se ispostavilo da je riječ o stanu čiji vlasnici postoje, a koji su ga prodali novom vlasniku s kojim je Tereza sada na sudu, piše Jutarnji list. 

@dejanbegovic

Bojim se za mamu. Ne znam hoće li ona moći preživjeti ovaj novi udarac. Ne znam hoće li njezino srce izdržati. Strah me. Riječ je o stanu u Dežmanovoj ulici 7, čija površina iznosi tridesetak kvadrata. Taj je stan devedesetih godina Ena dobila od Grada Zagreba, a od početka je tu s njom živjela i naša mama, što su, uostalom, svi susjedi potvrdili na sudu. Međutim, ispostavilo se naknadno da je riječ o stanu čiji vlasnici postoje, a ti su vlasnici stan u kojem je živjela moja mama prodali novom vlasniku koji se s mamom nalazi na sudu i nastoji osporiti njezino pravo da kao zaštićeni najmoprimac u svojem domu živi do svoje smrti’ – izjavila je Mia za Jutarnji List.

@dejanbegovic

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci