Make your day different

Logo Cover

Nova beauty filozofija: bez maske na licu molim!

Pobornice natural looka zaljubile su se u  make – up brend Glossier koji se svojom filozofijom nadmetnuo kao idealno rješenje za sve dame koje šminkom žele istaknuti svoju prirodnu ljepotu, a svojim motom ‘njega kože je bit, a šminka je opcija’, ovaj brend je otvorio jedno  sasvim novo beauty poglavlje  za žene diljem svijeta…

Potraga za decentnim i njegujućim make – up rješenjima može postati pravi izazov pogotovo ako se želi izbjeći osjećaj maske na licu. Tom izazovu je doskočila Emily Weiss koja se bacila u potragu za savršenom kozmetikom koja će prikriti nedostatke, a ujedno naglasiti ženstvenost i biti najbolji prijatelj koži. Njezina potraga je završila kreativnim osmišljavanjem brenda s novom filozofijom make upa i početkom jedne nove priče za žene diljem svijeta – Glossiera.

 

@emilywweiss

 

Moto “njega kože je bit, a šminka je opcija” vam sve govori! Glossier nije samo brend nego i priča o prirodnoj ljepoti žena iz stvarnog života. Emilyna vizija je kozmetika kao dio rutine i njege, bez jutarnjeg razmišljanja o šminki kao obveznom odjevnom predmetu. Ovo je šminka koja pokazuje da ljepota mora biti nesavršena, jednostavna, zabavna… Njezina kozmetika ne «uljepšava» žene, nego ističe ono što već jesu.

 

@glossier
@glossier

 

Glossier obuhvaća proizvode koji su sastavni dio repertoara svake žene. Na prvom mjestu su preparati za njegu kože, zatim make up, preparati za kosu, tijelo i nokte, a sve s jednom idejom – prirodne ljepote i jednostavnosti.

 

@emilywweiss

 

Fotografije: Instagram
Autor: K.THzzo

Slični članci