Make your day different

Logo Cover

Nogometno ludilo u domu Vatrenog Marka Livaje počelo je od ranog jutra! Supruga Iris i najmlađi (i najslađi!) navijač spremni su za utakmicu

Hrvatska nogometna reprezentacija u 11 će sati odigrati prvu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Vatreni će zaigrati protiv Maroka i službeno započeti svoju obranu srebrne medalje, a nogometno ludilo već je započelo u mnogim kućanstvima i na radnim mjestima. Strastvena navijačka atmosfera od ranog jutra zavladala je i u domu Vatrenog Marka Livaje i njegove supruge Iris. Bivša manekenka i prva pratilja Miss Hrvatske 1997. godine ne propušta priliku bodriti svog životnog suputnika, a u strastvenom navijanju pridružio joj se i najmlađi član obitelji…

Još sitno brojimo do početka utakmice između Hrvatske i Maroka na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Nogometno ludilo zavladalo je diljem Lijepe Naše, a najjače se navija u domu 29 – godišnjeg Hajdukovog napadača Marka Livaje.

@riril33 Instagram Story/Screenshot

Zgodna 42 – godišnja supruga Hajdukovog asa dolazi na gotovo svaku klupsku utakmicu kako bi podržala svog partnera, no Svjetsko nogometno prvenstvo koje se ove godine održava u Kataru ipak će pratiti iz svog splitskog doma.

Bivša manekenka na društvenim mrežama podijelila je snimke svog  sinčića Lorenza, koji je, odjeven u dres hrvatske nogometne reprezentacije sa vlastitim imenom, već u pripremnoj poziciji ispred televizije.

@riril33 Instagram Story/Screenshot

Jednogodišnjem Lorenzu ovo je prvo Svjetsko nogometno prvenstvo, a uz stručne upute lijepe mame vjerujemo kako će vrlo brzo postati najvatreniji navijač.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Iako su se mnogi zabrinuli kako će Marko Livaja propustiti utakmice prvenstva zbog ozlijede mišića koju je zadobio na utakmici Slaven Belupo – Hajduk, Hajdukova desetka ipak će zaigrati za dresove Hrvatske.

Podsjetimo, proslavljeni nogometaš i njegova 14 godina starija odabranica skupa su još od 2014. godine. Roditelji su šestogodišnje djevojčice Elizabet i jednogodišnjeg sina Lorenza, a svoju osmogodišnju vezu okrunili su brakom u svibnju ove godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Početkom prošle godine, nakon četiri godine života u Ateni, gdje je Marko igrao za tamošnji klub AEK Atena, par se vratio u Split.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci