Make your day different

Logo Cover

Nogometni velikan Zlatan Ibrahimović i legendarna Jane Fondom snimili genijalnu kampanju za H&M i u trenu oduševili svijet

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović, jedan od najboljih svjetskih centarfora, pridružio se timu H&M Move, novom brendu švedskog modnog diva. Tim povodom snimljena je genijalna kampanja s holivudskom glumicom Jane Fondom koja je naprosto oduševila svijet.

Jane Fonda, legendarna 84 – godišnja glumica i fitness ikona, udružila je snage s 41 – godišnjim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem i snimila sjajnu kampanju za švedsku kompaniju H&M i njihov brend H&M Move, čiji je cilj da se cijeli svijet pokrene kroz sport.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zlatan Stime (@zlatanstime)

 

Kako bi poželjela Zlatanu Ibrahimoviću dobrodošlicu u tim H&M Move, slavna glumica našla se u ulozi trenerice te je s nogometašem odradila kondicijskih trening putem videopoziva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jane Fonda Source (@janefondasource)

Fitness ikona osamdesetih ohrabruje nogometaša i ‘nemilosrdno’ ga tjera na izvođenje nekih od pokreta koje je ona popularizirala kroz svoje treninge. U jednom trenutku proslavljeni nogometaš čak se i naljutio, te kreće pokazivati pokrete kako se oni pravilno izvode.

‘Nije loše za nekoga tvojih godina’, našalila se Jane Fonda na njegov račun.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H&M (@hm)

‘Često sam se osjećao kao da sam ograničen u pokretima dok sam odrastao. Dječaci i djevojčice koji odrastaju kao ja trebali bi u sebi nositi ono što nose profesionalni sportaši. To je ono za što se H&M Move zalaže. Čvrsto vjerujem u misiju brenda da svima pruži priliku da se kreću. Jer meni je pokret promijenio život za 100 posto’, istaknuo je Zlatan.

Pogledajte KAMPANJU:

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram / YouTube

Slični članci