Make your day different

Logo Cover

Noćas započinje vladavina Djevice! Idućih 30 dana pojedini horoskopski znakovi bit će fokusiraniji i uspješniji, doznajte jeste li među njima

Kad Sunce 23. kolovoza u 2:36 iz vatrenog Lava uđe u zemljani znak Djevice i pridruži se njenom vladaru Merkuru, usmjerite se na praktičnu sferu života i zadajte si dosežne, opipljive ciljeve. U nastavku doznajte kojim horoskopskim znakovima će sve teći lako, a koji će se morati malo više potruditi…

Djevica je šesti horoskopski znak, čija se vladavina odvija u periodu od 23. kolovoza do 22. rujna. Ovaj znak Zodijaka  vlada kasnim ljetom, razdobljem u kojem nas čekaju sve obveze koje smo tijekom prethodnih mjeseci odgađali.

@isabelgoulart

Obveze, preciznost i točnost glavne su odrednice znaka Djevice. Pripadnicima ovog znaka u životu je dodijeljena uloga odličnih radnika, brižnih roditelja i iznimnim članova društva. S njima je nemoguće igrati na kartu šarma i zavlačenja, jer imaju vrlo jaku intuiciju.

@wildfiresss

Smisao ovog znaka je izvlačenje maksimuma iz raspoloživih resursa, što znači da će svi znakovi Zodijaka biti više fokusiraniji, uredniji i praktičniji.

Nastojat ćete precizno organizirati svoju svakodnevicu i uklopiti u raspored zdrave navike i pohađanje tečaja s područja vašeg interesa. Imat ćete više entuzijazma za čišćenje, preslagivanje i planiranje.

 
@rosiehw

Vladavina Djevice povoljna je za Bikove, Jarce, Rakove, Škorpione i same Djevice.

Njihovi će planovi biti realniji, a dnevne aktivnosti bolje organizirane i usklađene. Blizanci, Strijelci i Ribe bit će napetiji, nestrpljiviji i manje uspješni u određivanju prioriteta.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci