Make your day different

Logo Cover

Nives Ivanišević s osmjehom na licu sitno broji do poroda: Osim trbuščićem pažnju plijeni i novom skupocjenom torbom

Iako je na početku svoje trudnoće vješto skrivala svoj trbuščić,  voditeljica Narodnog radija  Nives Ivanišević, više nema namjeru skrivati svoju sreću što će uskoro po prvi put postati majka. Skorašnjem dolasku prinove silno se veseli i njezin suprug,  naš proslavljeni teniski as Goran Ivanišević, a iako se na upite o svom ljubavnom životu par brani zavjetom šutnje, buduća mama na licu nosi osmjeh koji govori više od tisuću riječi….

Nives Ivanišević, 36 – godišnja radijska voditeljica, u slatkom je iščekivanju svojeg prvog djeteta, a trudnoću, čini se, podnosi – odlično.  ‘Treba malo odmoriti’, napisala je  u opisu fotografije na kojoj odmara na kauču u pripijenoj bijeloj majici koja je otkrila svu raskoš blaženog stanja buduće majke. Ali i njezin novi modni fetiš u obliku skupocjene torbice. Nives je zavoljela onu s potpisom francuske modne kuće Saint Laurent jer na fotki, osim zaobljenog trudničkog trbuščića, u drugom je planu i torbica o kakvoj mnoge fashionistice mogu samo maštati.

@nivessimpson

Iako broji sitno do poroda, supruga Gorana Ivaniševića svoju prvu trudnoću stoički podnosi, a svoju sreću ne skriva ni kada se nalazi u redakciji Narodnog radija. Naprotiv.  Čini se kako su njezine kolege i više nego uzbuđeni što će Nives u kolovozu po prvi put osjetiti ona sve čari majčinstva. Tome najbolje svjedoči njihova zajednička fotografija iz redakcije, a ako je suditi po kadru, sreća trudnice naprosto je – zarazna.

‘Stigla Nives, još malo i beba ❤️’ #narodni #ekipa – stoji u opisu fotografije koju je službeni profil Narodnog radija objavio na svom Instagram profilu.

 

 

@narodniradio

Fotografije: Instagram

Slični članci