Make your day different

Logo Cover

Nives Ivanišević napokon otkrila koliko je još vremena dijeli do rođenja prvog djeteta, čestitke poznatih nisu izostale….

Nives Ivanišević, supruga proslavljenog bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića, u slatkom je iščekivanju svog prvog djeteta, a koliko je još vremena dijeli do tog sretnog trenutka radijska je voditeljica otkrila na Instagramu ispod fotografije na kojoj je u prvom planu upravo njezin zaobljeni trbuščić

Ispod fotografije snimljene na balkonu Narodnog radija na kojoj pozira u ljetnom izdanju Nives Ivanišević je napisala: ‘Prekrasan dan! #petak #radijskiživot #napolaputa’. Škrta na riječima kad u pitanju njezin privatni život Nives je ovom objavom sve iznenadila. Naime, da je u slatkom iščekivanju prvog djeteta pričalo se tjednima, ali slatka tajna je otkrivena tek nakon što je Doris Pinčić Rogoznica, glumica i radijska voditeljica, objavila fotografiju na kojoj pozira s Nives, a u prvom planu bili su njihovi zaobljeni trbuščići.

@nivessimpson

 

@narodniradio

Čini se da supruga Gorana Ivaniševića svoju prvu trudnoću odlično podnosi. Posljednja četiri mjeseca, koliko je trudna, Nives se može čuti u eteru Narodnog radija. A budući da je sada, kako je napisala na Instagramu na pola puta, beba bi se trebala roditi u kolovozu. Ispod fotografije su se, naravno, zaredale mnogobrojne čestitke. Mirna Maras joj je napisala: ‘Jako si slatka!’ Tatjana Jurić sve je komentirala crvenim – srcem, Monika Kravić – plavim srcem, a fotografija je oduševila glumice Sementu Rajhard i Anu Begić Tahiri te modni dvojac Elfs, čije je zaštitno lice posljednje kolekcije upravo Nives, ali i mnogih drugih…

Goran Ivanišević, najveći hrvatski tenisač svih vremena i pobjednik Wimbledona, i 36 – godišnja radijska voditeljica Nives Ivanišević, vjenčali su se 15. prosinca prošle godine, a rođenje njihovog prvog djeteta zasigurno će biti kruna ljubavi.

@nivessimpson

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci