Make your day different

Logo Cover

Nives Ivanišević jednim je malim detaljem dala naslutiti spol prvog djeteta čije rođenje očekuje u kolovozu

Nives Ivanišević, supruga proslavljenog tenisača, u posljednje se vrijeme ne pojavljuje u javnosti. Izostala je i s otvorenja nove modne oaze dizajnerskog dvojca Elfs, čije je zaštitno lice, a više je se ne može tako često vidjeti niti na gradskim ulicama, u strogom centru, gdje živi sa suprugom nešto duže od godine dana.

Radijska voditeljica, čini se, mudro je posložila prioritete te svoju prvu trudnoću stavila na visoko, prvo mjesto. I premda je se više ne može vidjeti u javnosti ove je nedjelje svoje prijatelje i obožavatelje odlučila razveseliti jednim ‘kućnim selfijem’ pokazavši kako joj je trudnički trbuščić u posljednje vrijeme prilično nabujao. Uz fotografiju je napisala: ‘Ljubav najveća’, a plavim je srcem dala naslutiti kako će njezino prvo dijete, koje par očekuje u kolovozu, biti – dečko!

🍦🍼💙 #ljubavdoneba #babybump

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Goran Ivanišević, 42 – godišnji najveći hrvatski tenisač svih vremena i pobjednik Wimbledona, i 36 – godišnja radijska voditeljica Nives Ivanišević, vjenčali su se 15. prosinca prošle godine, a rođenje njihovog prvog djeteta zasigurno će biti kruna ljubavi.

@nivessimpson

 

Nives i Goran Ivanišević

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci