Make your day different

Logo Cover

Nives Čanović i Goran Ivanišević: Slatka tajna zaobljenog trbuščića….

Iako su bivši tenisač Goran Ivanišević i radijska voditeljica Nives Čanović tek nedavno javno potvrdili svoju vezu, njihova posljednja fotografija s prvog zajedničkog ljetovanja pokrenula je brojna šuškanja…Nasmijani, opušteni i zagrljeni, Nives i Goran pozirali su u društvu glumca Petra Ćiritovića i njegove supruge Lucije, a lagano zaobljeni trubuščić radijske voditeljice potaknuo je brojna nagađanja.

Svoje prvo zajedničko ljetovanje, hrvatski tenski as i jedanaest godina mlađa brineta proveli su u ugodnom društvu glumca Petra Ćiritovića i njegove supruge Lucije, a bijeg od gradske vreve pronašli su u skrivenim uvalama i ljepotama prekrasnih Brijuna.

 

@petarciritovic
@nivessimpson
@nivessimpson

 

Akademski glumac Petar Ćiritović  i njegova supruga Lucija su unatoč krizi ipak uspjeli sačuvati svoj brak u kojem su postali roditelji danas pet godina starog sinčića Krista, a privremeno razilaženje nije uspjelo umanjiti beskrajnu ljubav koju i dalje osjećaju jedno prema drugome. Tako su predah od užurbane svakodnevice odlučili posvetiti jedno drugome, a svoju su ljetnu idilu podijelili s Goranom i Nives čija je ljubavna veza započela u listopadu prošle godine.

 

@nivessimpson

 

Iako su svoju vezu mjesecima vješto skrivali, Nives je u lipnju odlučila prekinuti  ‘šutnju’ objavom njihove prve zajedničke fotografije, a izgleda kako je  slavni tenisač nakon razvoda braka s manekenkom Tatjanom Dragović  u kojem je postao otac 14- godišnje Amber i 9-godišnjeg Emanuela,  svoj mir ponovno pronašao u zagrljaju lijepe voditeljice.

Fotografije: Instagram

Slični članci