Make your day different

Logo Cover

Evo gdje su lijepe supruge i djevojke (i poneka sestra!) naših nogometaša slavile sinoćnju pobjedu

Čini se da su utakmicu protiv Islanda koja je sinoć odigrana u ruskom Rostovu, supruge i djevojke naših nogometaša odlučile preskočiti i pošteno se pripremiti za osminu finala protiv Danske. A gdje su to bolje polovice sinoć navijale za naše Vatrene, donosimo u nastavku…

Svaka na svojoj strani, miljama daleko od nogometaša, ali sa srcem koje će uvijek kucati za njih, tako su sinoć djevojke, supruge i obitelji naših kockastih slavile pobjedu nad Islandom.  Možda su i one odlučile propustiti utakmicu koja nam realno i nije više bila toliko važna, jer smo prolaz u skupini zacementirali majstorskom pobjedom protiv Messija i ekipa, pa su se odlučile malo odmoriti prije nego opet krenu put Rusiji. A tamo će, vjerujemo, biti već ove nedjelje kad nas čeka uzbudljiv nastavak Svjetskog prvenstva.

A do tada Vam donosimo pregled gdje su sinoć bile bolje polovice te što su sve poručile svojim ‘kockicama’.

Josipa Perišić, supruga Ivana Perišića, objavila je navijačku fotografiju njihovih sinova Leonarda i Manuela, a konačan (i prvi na prvenstvu) gol kojim je Ivan zabio i tako ‘spasio’ našu repku, nije prošao nezapaženo. Lijepa mu je supruga odmah čestitala i poručila koliko se njime ponosi.

@joop8

Na tribinama nije bila ni Franka Batelić koja ovih dana užrubano radi na promociji svog novog spota i pjesme ‘Kao ti i ja’.

@frankaofficial_

O poslu je ovih dana, više nego o utakmici svog Ivana, brinula i Raquel Mauri, Rakitićeva supruga, koja je umjesto navijačke euforije objavila promo fotografiju svoje predivne, uvijene kose.

@raquel_mauri

Prvo službeno pojavljivanje na Svjetskom prvenstvu sinoć je imao naš mladi Duje Ćaleta-Car, a veliku podršku poslala mu je njegova djevojka Adriana Đurđević, koja je utakmicu gledala u Dubrovniku odjevena u njegov dres, a fotkom mu je jednostavno poručila: ‘Sretno ljubavi!!!’

@adrianadurdevic

A iako sinoć nije ulazio na teren, Marcelo Brozović imao je svoju ‘vruću’ podršku koja je stigla od njegove prelijepe sestre Eme.

@brozovic.ema

Fotografije: Instagram

 
PBZ

Slični članci