Make your day different

Logo Cover

Nina Morić: Žena s drugačijim prioritetima

Dobra stvar kad se budiš u Apuliji jest ta da jedva čekaš ručak, napisala je dugonoga manekenka na Instagramu i objavila svoju seksepilnu fotografiju. Nina Morić, Hrvatica koja godinama živi u Milanu, na odmoru je bajkovitom gradu Tiraniju u jugoistočnoj Italiji. Pozirala je u običnoj bijeloj majici naslonjena na otvoreni prozor s kojeg se vide obrisi građevina prekrasne romaničke arhitekture. Povijesne znamenitosti obilazi s dečkom, pet godina mlađim i zgodnim playboyem Luigijem Favolosom s kojim je navodno i zaručena.

Nina, koja je prije nekoliko dana proslavila 41. rođendan gdje je ‘popljuvala’ sve one koji kritiziraju njezin izgled spontana je i opuštena i čini se, sretnija nego ikad. U talijanskim medijima ovih se dana piše o jednoj potpuno drugačijoj Nini od one kakvom je drugi vide.

nina__moric

Nina koja, pišu, nije uvijek bila sretna, danas ima drugačije prioritete, a prijateljstvo joj je najvažnije u svim odnosima.

nina__moric

 

Navodno je već dugo smetaju komentari na račun izgleda i činjenica da joj sude iako je ne poznaju. Na Instagramu, na kojem je prati oko 160 tisuća fanova, Nina komunicira svojim umjetničkim i privatnim fotografijama.

nina__moric

Vrlo joj je važna tjelovježba i zdrav život te želi motivirati fanove stavljajući fotografije sebe kako vježba fitness. Kao najveći uzor ističe Angelinu Jolie koja je po njoj prava žena u svim pogledima.

Autor: Ana Ismailovski

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci