Make your day different

Logo Cover

Nina Badrić odvažila se na drastičnu promjenu imidža! Komplimenti na račun dječački kratke frizure pljušte sa svih strana

Pjevačica Nina Badrić oprostila se od poludugog boba kojeg je njegovala posljednjih mjeseci i povodom dodjele medijskih nagrada Zlatni Studio odvažila se na drastičnu promjenu imidža. Autorica hita ‘Dani i godine’ na društvenim mrežama pohvalila se nikad kraćom frizurom kakvu već godinama fura reality zvijezda Kris Jenner, a njezin novi look izazvao je salve oduševljenja…

Uoči dodjele medijskih nagrada Zlatni Studio, glazbenica Nina Badrić iznenadila je vojsku obožavatelja na Instagramu pozirajući u dugoj, bijeloj haljini nalik vjenčanici, no svu pažnju ukrala je njezina nova frizura.

Iako je dosad isfurala različite vrste dugih i kratkih frizura, 51-godišnja glazbenica ovoga puta odvažila se na pixie cut, dječački kratku frizuru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Višestruka osvajačica nagrade Porin pozirala je u krem bijeloj haljini s voluminoznim rukavima, ali glavna zvijezda ipak je bila nova (nikad kraća!) frizura za koju su se svi složili da joj sjajno pristaje.

‘Ajmee frizure. Top’, bio je komentar bivše missice Viktorije Rađe, a riječi hvale nastavile su se nizati i od strane Lejle Filipović, Jelene Rozge, Marijane Batinić, Tatjane Dragović i Lane Klingor Mihić, koja se i sama unazad nekoliko godina odvažila na ovaj drastičan rez.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci