Make your day different

Logo Cover

Nikolina Ristović u dobro promišljenom stajlingu koji izgleda kao da je na sebe nabacala prvo što joj je palo pod ruku zaslužila čistu peticu…

Nikolina Ristović neosporno je jedna od najotkačenije odjevenih Hrvatica, a tu zavidnu titulu ponosno nosi već godinama. A jesen u njezinom ormaru definitivno je razigrana…

Nikolina Ristović, 44 – godišnja televizijska voditeljica, jedna je od onih žena koje izgledaju besprijekorno što god odjenu, pa čak i kada se čini da su na sebe nabacale prvo što im je palo pod ruku.
Da modu ima u malom prstu, Nikolina je još jednom dokazala zablistavši u totalno nespojivim komadima.

@nikolina_pisek

 

@nikolina_pisek

U kaputu koji je sve samo ne klasik, zahvaljujući neočekivanim detaljima koji krase njegove rukave – narančastom i zelenom dodatku tkanine koji izgledaju kao donji dijelovi rukava pernatih zimskih jakni, prije dvije godine šetala je ulicama New Yorka, a sada ga je izvukla iz ormara i dodala mu detalje koji osvajaju na prvu.

 
 
Diesel, $155,00

 

 

U spektakularnom stajlingu plijenila je pažnju u efektnim militari čizmama s vrtoglavo visokim potpeticama i s potpisom Diesel, lijepa je voditeljica zaradila brojne lajkove na Instagramu među kojima je i onaj Maje Šuput, domaće glazbenice, voditeljice i uspješne poduzetnice.

Chanel, $6,000.00

 

Chanel, $6,000.00

Cjelokupan stajling Nikolina je, osim efektnim čizmama povoljne cijene, začinila klasičnom, prošivenom metalik torbom slavnog francuskog potpisa – Chanel, i jednom običnom vunenom kapom divne baby blue boje.

@nikolina_pisek

Foto: Instagram, Chanel, Diesel

Slični članci