Make your day different

Logo Cover

Nikolina Ristović skockala se za proslavu 7. rođendana kćerkice Une Sofije, a ponosni tata Vidoje otkrio poklon (i želje) za najslađu slavljenicu…

U obitelji Nikoline i Vidoja Ristovića protekli vikend se slavilo. I to na veliko. Njihova jedinica Una Sofija proslavila je veliki 7. rođendan, a ponosni roditelji razlog slavlja podijelili su na društvenim mrežama…

Nikolina Ristović, nekadašnja TV voditeljica a danas uspješna poduzetnica, protekli je vikend provela u slavljeničkoj atmosferi. Prvo se obiteljski proslavio 7. rođendan kćerkice Une Sofije, a nakon toga, nazočila je i velikoj zabavi bliske prijateljice.

Na društvenoj mreži pokazala je modnu kombinaciju u kojoj je tulumarila, ali i tom prigodom dala do znanja kako se provela više nego dobro.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nikolina i Vidoje u rujnu su proslavili 8. godišnjicu braka. Na vječnu ljubav zakleli su se na luksuznom vjenčanju u Monte Carlu, na kojem je bilo 70-ak gostiju kojima su bili plaćeni put i smještaj. Od tada supružnici taj dan slave na svoj način. Uskoro su dobili prvo zajedničko dijete, kćerkicu Unu Sofiju.

Vidoje Ristović svojoj je supruzi 8. godišnjicu braka također čestitao javno na Instagramu.

Za razliku od njega Nikolina Ristović, 48 – godišnja osnivačica brenda Guilty Or Innocent, rijetko u medijima priča o svom bračnom životu, no kada to učini, u potpunosti je iskrena i ne srami se priznati kako izgleda njena svakodnevica sa suprugom. Nikolina je prije nepune dvije godine u jednom intervjuu otkrila što smatra tajnom uspješnog braka i oko čega se ponajviše svađa s Vidojem…

Kako sama Nikolina kaže, recept za vječnu ljubavnu sreću ne zna, no smatra da ključ dobrog odnosa leži u međusobnoj toleranciji.

‘Odgovor na to pitanje ću vam moći dati za 20 godina ako budem tada imala kompetenciju za to, ha ha ha. Vjerojatno je to tolerancija. Ljudi se mijenjaju, pokušavam vjerovati da se ja mijenjam na bolje, poanta je da se nadograđujete u istom smjeru. Strast i ružičaste naočale kojim gledate partnera počnu blijediti nakon nekog vremena, počnete uviđati njegove mane, stvar je u tome koliko ste spremni prihvatiti taj realan život i naučiti živjeti s tim manama. Svega ima u braku: Red svađa i pomirenja, ali onda sve bude okej’, ispričala je voditeljica u intervjuu za 24 sata.

Foto: Instagram

Slični članci