Make your day different

Logo Cover

Nikad izazovnija Tatjana Dragović u tjedan dana servirala dvije ‘golišave’ haljine koje slave žensku figuru, a koje samo ona može tako dobro isfurati…

Tatjana Dragović prošli se tjedan pojavila na dva eventa, jedan u Istri, drugi u Zagrebu, gdje joj je (opet!) pošlo za rukom stajlinzima nadmašiti sve uzvanike pa i domaćine organiziranih zabava. Da su godine samo broj i da joj nema ravnih lijepa je bivša manekenka, a danas uspješna poslovna žena, dokazala u izazovnim izdanjima koja definitivno samo ona može tako dobro isfurati, a u kojima je izgledala kao da je tog trenutka sišla s modne piste…

Party sezona uzela je opasan zamah, a to vrlo dobro zna Tatjana Dragović koja se prošloga tjedna pojavila i (dobro pripremila!) na čak dva događanja u Hrvatskoj gdje je svojom pojavom zasjenila čak i znatno mlađe pripadnice ljepšeg spola.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Tako se prvo pojavila na jednom događanju u Istri gdje je bivša manekenka na sebi imala poluprozirnu haljinu ispod koje nije nosila grudnjak, a koja ne trpi nesavršenosti. Uz svjetlucavu laganu haljinu do gležnja nekadašnji supermodel, a danas uspješna poslovna žena i majka troje djece, kombinirala je jednostavne zlatne sandale i Chanel mini torbicu u bijeloj boji kakvu je već ranije prošetala u javnosti.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Tatjana Dragovic (@tatjana_dragovic)

Nekoliko dana kasnije 44-godišnja vlasnica concept storea The Lab pojavila na jednom zagrebačkom eventu u mali crnoj haljini. I to bilo kakvoj.

Riječ je o haljini brenda The Attico, čije kreacije Tatjana Dragović rado i često nosi u javnosti.

The Attico, 1,090 €

Svojedobno se, naime, pojavila u haljini maksi duljine i dugih rukava u smeđe-ljubičastoj nijansi koja je bespogovorno pratila liniju tijela, a poseban detalj na ovom inače vrlo jednostavnom modelu činio je duboki i vrlo izazovni prorez s jedne strane te višak materijala zavezan u čvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatjana Dragovic (@tatjana_dragovic)

Ovoga puta uskočila je u kraću verziju vrlo izazovnih i hrabrih otvora, a dizajn ove haljine uistinu malo toga prepušta mašti na volju te je namijenjen samo hrabrima i onima s besprijekornom figurom.

Foto: Instagram/promo

Slični članci