Make your day different

Logo Cover

Nika Fleiss uživa u vrućem ljetu na Bahamima, a društvo joj pravi tajanstveni muškarac te neobično društvo…

Američka avantura koja za našu bivšu skijašicu Niku Fleiss traje već neko vrijeme, odvela ju je i do Bahama gdje je vrućim fotografijama otkrila gotovo sve, i to u društvu kojeg bi malo tko nazvao – običnim….

Naša proslavljena skijašica Nika Fleiss iza sebe je definitivno ostavila snijeg i skijanje, a sad nesmetano uživa na Bahamima od kud nam je kao razglednicu poslala puno vrućih fotki s plaže. Na jednoj pozira u toplesu, a naslov ’50 nijansi pijeska’ u potpunosti nas je zaintrigirao pa smo morali istražiti s kime to naša Nika toliko uživa u Americi.

@nikafleiss

Iako na Bahamima očito nije sama, Nika je objavila popriličan broj fotografija i to u pomalo neobičnom društvu. Pokazala je da njen sportski duh i dalje strastveno živi u njoj kad se usudila plivati s morskim psima, ronila je s velikim ražama, dok su joj na poznatoj plaži na Bahamima društvo pravile – svinje.

@nikafleiss
@nikafleiss
@nikafleiss

A kad su svinja izmakle s vidika, Nika se odlučila još više opustiti, pozirajući ‘odjevena’  u zrnca sitnog pijeska. Pritom je pokazala savršenu figuru, a njene objave nisu promaknule ni njenim fanovima koji su imali samo riječi hvale na njen izgled.

@nikafleiss

Kao i za njen skriveni odabir…

@nikafleiss

Fotografije: Instagram
PBZ

Slični članci