Make your day different

Logo Cover

Nicolas Cage u zagrljaju mlađahne djevojke ponovno proživljava ludu mladost u 55. – oj godini svog života

Nicolas Cage i njegova mlađahna djevojka Erika Koike uhvaćeni su kako zajedno izlaze iz restorana i romantične večere. No to ne bi bilo ništa odveć čudno da 54- godišnji Oscarovac nije osvanuo u eklektičnom stylingu sa sunčanim naočalama koje nije skidao tijelom cijele večeri. Odjeven u sako s uzorkom zebre s bradom i brkovima privlačio je poglede paparazza, te se čini kako ga je ljubav prema mladoj vizažistici vratila u ludu mladost….

Holivudski glumac Nicolas Cage i njegova djevojka, vizažistica Erika Koike, zaputili su se u restoran na Beverly Hillsu na romantičnu večer. Modno usklađeni i posve otkačeni, nisu mogli proći nezamijećeno. Naime, 54 – godišnji Oscarovac za romantični dejt je odabrao nesvakidašnji styling. Odjeven u sako s uzorkom zebre, sa sunčanim naočalama, bradom i brkovima plijenio je pažnju svih paparazza. Ni njegova djevojka nije bila ništa decentnija kada je u pitanju odabir odjeće te je odabrala metalik hlače visokog sjaja, jaknu s resicama i oversize Chanel torbu.

@superstarsstyle

Slavni se Ocarovac 2016. godine razveo sa svojim trećom suprugom. S Alice Kim je 11 godina braka postao otac danas 12-godišnjeg sina Kal-el Coppola Cage. Ipak, čini se kako mu je mlađahna djevojka vratila osmijeh na lice, ali i u njemu probudila renesansu, pa izgleda kako Nicolas ponovno proživljava mladost.

Fotografije: Instagram

Slični članci