Make your day different

Logo Cover

Ni Rihanna nije odoljela vrućem beauty trendu! Slavna glazbenica promijenila imidž i osvanula s novom bojom kose koja nema konkurenciju

Otkako se pojavila na sceni, barbadoška glazbenica Rihanna bila je sklona čestim promjenama frizure, no u posljednjih nekoliko godina furala je prepoznatljive crne uvojke. Ususret novoj jesensko-zimskoj sezoni, ikona stila odvažila se na značajnu beauty promjenu. Majka dvojice dječaka nije odoljela vladajućem beauty trendu i svoje tamne uvojke osvježila je toplom nijansom koja u proteklih nekoliko mjeseci nema konkurenciju…

Barbadoška ljepotica Rihanna sklona je čestim promjenama frizure, no godinama je bila prepoznatljiva po svojoj crnoj kosi.

Zgodna 35-godišnja glazbenica i poduzetnica ovih se dana odlučila na radikalnu promjenu i postala je – plavuša.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Partnerica repera A$AP Rockyja svoje tamne uvojke zamijenila je plavim, brončanim tonovima u boji karamele.

Ova boja idealna je za žene koje se boje drastičnih promjena, jer izgleda vrlo prirodno, trpi lagani izrast i spaja najbolje od smeđe i plave. Kombinacija zlatne, bakreno crvene i toplih smeđih tonova daje ovu specijalnu nijansu koja podsjeća na topljenu karamelu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rihanna Fan Page (@bapgalriri)

Caramel blonde odlično pristaje prirodnim brinetama, ali i plavušama pa ju je lako postići na bilo kojem tipu i boji kose. Koliko god bili vješti u bojenju kose, za najljepši rezultat ovakvih pramenova najbolje se prepustiti rukama profesionalaca.

Pred ovim beauty trendom u posljednjih nekoliko mjeseci pokleknule su i manekenka Kaia Gerber, latino diva Jennifer Lopez, ali i domaća glazbenica Franka Batelić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rihanna Fan Page (@bapgalriri)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci