Make your day different

Logo Cover

Ni Christian Bale nije odolio čarima Lijepe Naše! Zvijezda ‘Batmana’ uživa na bajkovitom otoku kojeg su dosad posjetile brojna poznata lica

Jadranska obala iz sezonu u sezonu privlači sve veći broj turista, među kojima su i brojna poznata imena iz svijeta filma, glazbe, sporta i showbizza. Čarima Lijepe Naše nije odolio ni slavni holivudski glumac Christian Bale, koji se skrasio na samom jugu Hrvatske. Zvijezda ‘Batmana’ prepustila se uživanju na čarobnom otoku, gdje se odvažio i na aktivnost u kojoj su se nedavno okušali Vatreni Luka Modrić i Mateo Kovačić, ali i slavni trener Pep Guardiola…

Slavni holivudski glumac, 50-godišnji Christian Bale stigao je na ljetni odmor u Hrvatsku, a dane trenutačno provodi na bajkovitom otoku Mljetu.

Da nije odolio čarima Lijepe Naše, otkrili su na Instagram stranici koja se bavi iznajmljivanjem bicikala, a istoj aktivnosti svojedobno su se prepustili nogometaši Luka Modrić i Mateo Kovačić, kao i trener Pep Guardiola, koji je u lipnju posjetio Mljet.

‘Pogodite tko je s nama biciklirao danas? Nema pogrešnog odgovora’, napisali su uz fotografiju koja je u kratkom roku izazvala lavinu pozitivnih reakcija. Osim njegovog imena, među ponuđenim odgovorima bili su Batman i Bruce Wayne, likovi po kojima je stekao svjetsku slavu u trilogiji ‘Vitez tame’, redatelja Christophera Nolana.

Zvijezda ‘Batmana‘ nije jedina koja je iznajmljivala bicikl na Mljetu. Ranije su se pohvalili da su ih posjetili i Luka Modrić, Mateo Kovačić, Pep Guardiola.

Velški glumac proslavio se još kao 13-godišnjak u filmu Stevena Spielberga, ‘Carstvo sunca‘, a glumio je i u ‘Američkom psihu‘, ‘Čovjeku iz sjene‘ i brojnim drugim naslovima.

Već je 24 godine u sretnom braku sa Srpkinjom Sandrom Blažić, zbog koje je prešao i na pravoslavlje. Iako se njegova obitelj protivila toj vezi, glumac se odrekao majke i sestre zbog Sandre. U braku su dobili dvoje djece, koja tečno govore srpski i engleski jezik.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Christian Bale Fans (@christianbale.fans)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci