Make your day different

Logo Cover

Nevjerojatno, ali istinito: Kad udana žena vara, ona to radi jer voli svog muža

Što je najčešći razlog muške prevare? Zasićenje partnericom ili želja za novim uzbuđenjima… Uglavnom, sebični macho razlozi, no kad vara žena, udana žena, ona to radi zbog vrlo dobrog i pozitivnog razloga, bar tako tvrdi većina njih. Iako, mi bi dva puta razmislile o tome…

Ni žene nisu iznimka kod varanja, ali kad žene varaju one to ne rade iz istih pobuda kao muškarci. Naravno, i žene na prijevaru tjera erotska strast, ali kad čujete razloge koje su navele prave žene, one koje su varale ili još uvijek varaju svoje muževe, vidjet ćete zbog kakvog je to dobrog razloga da ćemo im većini odmah i oprostiti. Jer one varaju da bi spasile svoj brak. A to definitivno nije tvrdnja bez pokrića.

@thoughtcatalog

Temom ženskog varanja ozbiljno se pozabavila književnica Alica Walker koja je u godinu dana pronašla i ispitala 50 žena koje su varale ili još uvijek varaju svoje muževe. Njihovi su nas odgovori iznenadili, iako su sa ženske strane gledišta, prilično logični, a sve je otkrila u knjizi uzbudljivog naziva ‘The Secret Life of Cheating Wives’.

@vintage70s

Velika većina ispitanih žena rekla je da su varale jer im je seksualni život bio jako siromašan, neke od njih godinama nisu imale odnose s mužem pa ih je prevara zapravo zadovoljila na onom polju gdje je to nedostajalo, da bi bile bolje supruge. Dokazale su to i činjenicom da su samo tri od 50 žena zbog prijevare je htjele raskinuti brak, a ostale su se doista zbog afere osjećale boljima i bile u boljim odnosima s mužem.

@kissesandmartini

Neke od njih priznale su čak i to da su u početku afere bile užasnute jer su jako voljele svoje muževe, no s vremenom su shvatile da ih baš zbog afere sad vole i cijene još više. I tek su s aferom uspjele spasiti brak koji se već počeo ljuljati zbog nedostatka intimnih odnosa.

@thoughtcatalog

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci