Make your day different

Logo Cover

Nevena Rendeli Vejzović: Poseban razlog za slavlje i styling kojeg su razigrale genijalne sandale iz Zare

Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović i njezin suprug Mak Vejzović sinoć su ukrali trenutke rezervirane samo za sebe te kino premijerom i romantičnom večerom proslavili Makov rođendan. Plavokosa voditeljica je za ovu posebnu prigodu odabrala casual styling kojeg je razigrala genijalnim sandalama iz Zare koje su zapele za oko svakoj zaljubljenici u modu….

Voditeljica Nevena Rendeli i njezin suprug direktor fotografije Mak Vejzović sinoć su prisustvovali premijeri popularne serije Westworld. Naime, jučer je Mak slavio svoj rođendan pa se bračni par nakon kino premijere zaputitio na romantičnu večeru.

Sinoć sam muža za njegov rođendan vodila na premijeru serije Westworld u MSU, nakon toga je on mene vodio na večeru, a onda nas je, dok smo tamanili sushi, nazvala baka i rekla da su obje curice budne 😰😰 Očito nam još neko vrijeme ne preostaje nista drugo nego čekat da Westworld pocne na #hbogo i naručivat take out hranu. Zna netko dobar sushi za po doma 😎😎?‘. – napisala je lijepa voditeljica u opisu fotografije na kojoj par izgleda zaljubljeno kao prvog dana.

@nevenarendeli

Nevena je blistala u casual izdanju pa je traperice opuštenog kroja kobinirala s crnim, klasičnim sakoom, a cijeli styling je podigla genijalnim sandalama s neobičnom block potpeticom.

@nevenarendeli

Radi se o modelu sa Zara potpisom, a model koji će nesumnjivo razigrati svaku kombinaciju košta 349 kuna.

Zara, 349 kuna

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci