Make your day different

Logo Cover

Nevena Rendeli: Ponosna mama prvi put pokazala svoje preslatke mezimice

Danas je točno mjesec dana otkako je Nevena Rendeli prvi put u naručje primila svoje kćerkice Maru i Leu, a tim je povodom po prvi put objavila njihovu zajedničku fotografiju koja je pokazala njihova anđeoska lica

Koliko vrijeme brzo leti kada ste mama malenih blizanaca, zasigurno dobro zna i voditeljica Nevena Rendeli koja 30. lipnja na svijet donijela svoje malene kćerkice koje su potpuno preokrenule njezin život i prioritete. Danas malene Mare i Lea slave svojih prvih mjesec dana na Zemlji, a njihova ponosna majka tim je povodom na svom Instagram profilu objavila prvu fotografiju anđeoskih lica njezinih mezimica.

Ovaj poseban datum, Nevena i njezin suprug Mak Vejzović ovjekovječili su preslatkom fotografijom, koju je ponosna mama objavila na društvenim mrežama i popratila je duhovitim opisom.

‘Mali anđeli ili angry birds? Ovisi u koje doba dana nas sretnete 😍😜😜 ali danas imamo točno mjesec dana pa se mama smilovala i stavila nas u @baby_angel_wings a tata odmah fotkao! Minutu kasnije već smo nastavile u svom tonu da se mama i tata previše ne odmaraju 🐣🐣 – napisala je duhovita voditeljica.

 

@nevenarendeli

 

U komentarima fotografije ubrzo su se počele redati čestitke i komentari njezinih prijatelja i mnogobrojnih pratitelja koji nisu uspjeli odoljeti ovom uistinu prelijepom prizoru.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci