Make your day different

Logo Cover

Netflixova hit serija dominirala dodjelom Emmyja uz još dvije megauspješnice! Prestižne kipiće osvojili i Ewan McGregor, Kate Winslet i Gillian Anderson

Sinoć je održano ovogodišnje izdanje Emmyja, a tri hit serije potpuno su izdominirale brojem osvojenih nagrada. Drama ‘The Crown’ i komedija ‘Ted Lasso’ odnijele su glavne televizijske nagrade, dok je ‘The Queen’s Gambit’ proglašena najboljom miniserijom. Holivudska zvijezda Kate Winslet proglašena je najboljom glumicom, a Ewan McGregor zaradio je kipić za najboljeg glumca s ulogom u miniseriji ‘Halston’. Netflixova uspješnica ‘The Crown’ donijela je i pobjede za sporedne glumce, među kojima se našla i Gillian Anderson s ulogom bivše britanske premijerke Margaret Thatcher…

Protekle nedjelje svi su s uzbuđenjem pratili ovogodišnje izdanje dodjele nagrada Emmy koja se održala u Los Angelesu, a tri popularne serije osvojile su neke od najvažnijih nagrada u raznim kategorijama.

Netflixova drama ‘The Crown’ i komedija ‘Ted Lasso’ ponijele su glavne televizijske nagrade Emmy, dok je megauspješna serija ‘The Queen’s Gambit’ proglašena najboljom miniserijom.

@gq_germany

Glumica Olivia Colman i glumac Josh O’Connor, koji su u seriji ‘The Crown’ utjelovili kraljicu Elizabetu II. i princa Charlesa, kući su odnijeli kipić za najbolje dramske glumce.

 
 

Ova hit serija osigurala je pobjede i sporednim glumcima – Gillian Anderson za fantastičnu izvedbu bivše britanske premijerke Margaret Thatcher te Tobiasu Menziesu koji igra neprežaljenog princa Philipa.

 
@dstarnewsusa

Škotski glumac Ewan McGregor nagrađen je kao najbolji glumac u kratkoj seriji s ulogom modnog dizajnera u hit miniseriji ‘Halston’. Istu nagradu u ženskoj kategoriji odnijela je holivudska zvijezda Kate Winslet kao problematična detektivka u ograničenoj seriji ‘Mare of Easttown’.

  Advertisement
  Advertisement

Jason Sudeikis, zvijezda i sukreator serije ‘Ted Lasso’, proglašen je najboljim glumcem u komediji, a Hannah Waddingham i Bretta Goldsteina najboljim sporednim ulogama.

@gq_germany

Američka zvijezda Jean Smart bila je van sebe od sreće kada je proglašena najboljom komičnom glumicom u TV seriji ‘Hacks’, koja prati priču stand-up komičarke.

I ove godine reality show ‘RuPaul’s Drag Race’ odnio je kipić za Izvanredan natjecateljski program, a njegov kreator RuPaul Charles upisao se u povijest kao najnagrađivanija zvijezda tamne boje kože.

@disonansmag

Foto: Instagram

Slični članci