Make your day different

Logo Cover

Nerazvikani skandinavski brend pristupačnih cijena svakim danom broji sve više obožavateljica, a dostavlja i u Hrvatsku! Izdvajamo 10 najljepših komada

Ako ste se zasitili popularnih high street brendova, kao što su Zara i Mango, a žudite za novim (stajliš!) proljetnim komadima, jedan nerazvikani skandinavski brend zadovoljit će sve vaše modne potrebe. Riječ je o danskoj modnoj marki StyleStore čiji kreatori pridaju posebnu pažnju stvaranju bezvremenskih i minimalističkih kreacija nosivih u svim prilikama. Na oduševljenje svih fashionistica, kolekcije ovog brenda obiluju odjećom izrađenom od visokokvalitetnih materijala pristupačnih cijena, a mogu se naručiti i u Hrvatskoj. U nastavku izdvajamo 10 najljepših modela iz aktualne ponude…

Ako ste u potrazi za high street brendom čije komade nećete tako lako vidjeti na slučajnoj prolaznici, skandinavsko ime u usponu StyleStore zadovoljit će sve vaše modne žudnje.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

StyleStore je nerazvikana modna marka sa sjedištem u Danskoj čija popularnost iz dana u dan raste, što i ne čudi, jer nudi spoj kvalitete, evergreen estetike i pristupačnih cijena.

@stylestore_official

Kreacije s potpisom brenda starog nešto više od godinu dana odišu minimalizmom i profinjenošću te nemaju rok trajanja, a za izradu se koriste prirodnim, recikliranim i visokokvalitetnim materijalima, kao što su pamuk, svila i vuna.

Usto, odjeća se u proizvodi u ograničenim količinama pa je, kako kažu iz StyleStorea, njihov lanac vrijednosti kraći i transparentniji od konkurentskih, što ujedno označava i etične uvjete rada.

 
@stylestore_official
@stylestore_official

Kada je riječ o cijenama, one su vrlo pristupačne. Primjerice, prosječna cijena haljine iznosi oko 300 kuna, bezvremenske i elegantne bluze mogu uloviti već za otprilike 230 kuna, dok je najskuplji komad u aktualnoj ponudi baloner od prave kože koji se prodaje za oko 2.500 kuna.

  Advertisement

Na radost svih domaćih fashionistica, komadi s potpisom nerazvikanog danskog brenda mogu se naručiti i u Hrvatskoj. Troškovi dostave besplatni su ako vrijednost narudžbe iznosi više od 40 eura, a odlučite li napraviti povrat, neće vas koštati ni kune.

@stylestore_official

Pregledali smo najnoviju kolekciju danskog brenda StyleStore i izdvojili 10 najljepših modela za svačiji ukus i stil koje još stignete naručiti na vlastitu adresu:

StyleStore, € 59.99
StyleStore, € 49.99
StyleStore, € 39.99
StyleStore, € 59.99
StyleStore, € 29.99
StyleStore, € 59.99
StyleStore, € 59.99
StyleStore, € 69.99
StyleStore, €39.99
StyleStore, € 39.99

Foto: Instagram / StyleStore

Slični članci