Make your day different

Logo Cover

Nepredvidljiva Elizabeth Hurley u dosad neviđenom izdanju

Iako je ova lijepa dama zagazila u šesto desetljeće svog života, Elizabeth Hurley i dalje svojim izgledom može konkurirati i dvostruko mlađim kolegicama, a serija fotografija koje objavljuje na svojim društvenim mrežama najbolje su pokazale kako ovoj slavnoj glumici godine jednostavno ne mogu ništa

Ova prelijepa glumica posljednja dva desetljeća ne silazi s lista najljepših žena svijeta, a zavodljive fotografije koje dijeli na svojim društvenim mrežama vrve komplimentima na račun lijepe Elizabeth koja trenutno igra jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji  ‘The Royals’.

 

@elizabethhurley1
@elizabethhurley1

 

Odjevena u bijele čipkane gaćice, lijepa je glumica zavodljiva pozirala na krevetu prepunom krznenih detalja, a u komentari ove senzualne fotografije naprosto su vrvili oduševljenjem njezinih obožavatelja. Iako je ova dama ušla u 52.godinu života,  njezin prepoznatljiv look gotovo ostao je gotovo netaknut posljednjih dvadeset godina. Prepoznatljiva po svom prodornom pogledu i širokom osmjehu koji često krasi njezino lijepo lice,  klasična ljepota ove britanske glumice već 20 godina ostaje netaknuta.

 

@elizabethhurley1

 

Iako tajnu svog izgleda pripisuje genima, za njega je svakako zaslužan i gotovo vojnički režim prehrane kojem ponajviše duguje svoj mladenački izgled i u 52.godini.

‘Jedem domaće meso koje nabavljam s provjerenih farmi, puno svježeg voća i povrća, domaćeg kruha, kad se zaželim slatkog tu su ručno rađeni keksi, i pudinzi. Velika sam protivnica procesuirane hrane’ –  izjavila je jednom prilikom, a gledajući njezine zavodljive fotografije, možemo se samo složiti kako se sav njezin trud definitivno isplatio.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci