Make your day different

Logo Cover

Neopisiva tuga u obitelji Josipa Šimunića: Trogodišnja kćerkica Luciana preminula nakon kratke i teške bolesti

Na zagrebačkom Mirogoju danas je bio posljednji ispraćaj Luciane Šimunić, trogodišnje kćerkice bivšeg nogometnog reprezentativca Josipa Šimunića i supruge Christine Marie, koja je prije pet dana nakon kratke i teške bolesti preminula u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu

Na posljednjem ispraćaju Lucijane Šimunić, trogodišnje kćerkice Josipa Šimunića i supruge Christine Marie, teško je bilo suspregnuti suze. I pronaći riječi utjehe. Djevojčica, kojoj su bile svega tri godine, bitku za život izgubila je na sam Uskrs 1. travnja, a na njezinom posljednjem ispraćaju, koji je započeo u 12.30 na zagrebačkom Mirogoju, okupili su se brojni članovi obitelji i prijatelji kako bi neutješnim roditeljima izrazili sućut.

HNS objavio je izraze sućuti: ‘Dragi Josipe i Christina, neizreciva tuga zbog odlaska Vaše voljene Luciane ne može se izbrisati, ali ona će zauvijek ostati s Vama i dati Vam snagu da nastavite dalje. Suosjećamo s Vama u ovim najtežim trenucima te ste u našim mislima i molitvama.’

‘Ovom prilikom želimo uputiti iskrenu sućut obitelji Josipa Šimunića zbog nenadoknadivog gubitka povodom smrti njegove trogodišnje kćerkice Luciane, koja je nakon kratke i teške bolesti 1. travnja nažalost preminula – izrazili su sućut umirovljenom nogometašu i njegovoj obitelji kolege iz udruge ‘Nogometni sindikat’.
Josip i Christine Marie vjenčali su se 2013. godine u Zagrebu, a godinu dana kasnije na svijet je stiglo njihovo prvo dijete, kćerkica Luciana. Prije dvije godine postali su roditelji i sinčića.


Slični članci