Make your day different

Logo Cover

Nemate inspiraciju za kićenje božićnog drvca? Donosimo 15 originalnih ideja koje će svakom interijeru podariti dozu blagdanske čarolije

Iako se jelka zapravo treba kititi na sam Badnjak, posljednjih godina tradicija se malo promijenila, stoga sve veći broj ljudi to čini puno ranije. Za one koji, međutim, ipak čekaju Badnju večer kako bi ukrasili svoju božićnu jelku – a još uvijek ne znaju kako, društvene mreže vrve od kreativnih ideja koje mogu poslužiti kao inspiracija. Što se tiče dekora, uvijek su trendi tradicionalni crveni, bijeli i zeleni ukrasi, a veliki ovogodišnji hit su i retro detalji s vibrom 80-ih godina. Kako bismo vas dodatno inspirirali, u nastavku smo izdvojili 15 originalnih ideja s Instagrama koji će se uklopiti u svačiji interijer…

Okićena jelka najvažniji je simbol Božića koji u svaki dom unosi toplinu i raskoš. Iako bez njega možemo zamisliti najiščekivaniji blagdan u godini, mnogima kupovanje i smještanje bora u vlastiti dom može predstavljati problem.

Bespuća Interneta danas su prepuna ideja za ukrašavanje božićnog drvca, a u trendu su lamete, vilina kosa i lančići.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Michelle Halford (@thedesignchaser)

Crveni i bijeli ukrasi u kombinaciji sa zelenilom tradicionalni su odabir s kojim nema greške, a ukoliko ipak težite modernističko-skandinavskom stilu, slobodno se poigrajte s detaljima poput suhog granja i voća, pahuljama i lampicama.

Iako možda ne zvuče kao tipičan odabir, posebno su interesantni i crni detalji poput bisera ili mašni koji će vašoj božićnoj jelki podariti dozu sofisticiranosti i šika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Peppertree Living (@peppertreeliving)

Ove godine izrazito je popularna i takozvana metoda ‘tinsel tree’ – ukrašavanje drvca retro ukrasima nalik svjetlucavih trakica.

Još uvijek nemate ideju kako ukrasiti vaše božićno drvce? U nastavku potražite 15 genijalnih dekoracija s Instagrama koji će oduševiti ljubitelje ‘glasnih’ ukrasa, kao i minimaliste: 

@withsarale
@foxglove_and_ivy
@thesilvershome
@rustandtrust
@myarizonahome
@letsby.avenue
@kingofchristmas
@jasminabylund
@homestylepassion
@helloflorauk
@eleni.se
@careyscountrygarden
@annalovesneutrals
@alyssataylorhome
@alexanderpaar

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci