Make your day different

Logo Cover

Nemate ideju što darovati mami, sestri ili najboljoj prijateljici? Dizajnerica Iva Viljevac ima divne komade nakita za trajnu uspomenu…

Blagdani su iza ugla, a osim druženju, i zabavama, veselimo se i darivanju. Pritom se uvijek trudimo odabrati poklon koji će darovanog razveseliti, ali i biti odraz naše ljubavi i lijepih želja. Izbora je napretek, ali nešto što će ostati trajnom uspomenom cijeloga života je nakit, uvijek dobra ideja za darivanje.

Lijep komad nakita nikog ne ostavlja ravnodušnim, a pogotovo ako je izašao iz kreativne radionice Ive Viljevac, poznate zagrebačke dizajnerice nakita. Riječ je o ručno rađenom nakitu koji ostavlja snažan dojam, a fokus uvijek stavlja na karakter osobe koja ga nosi.

@hannaschonberg

Uz to što dizajnira bezvremenske komade nakita Iva Viljevac ne bježi od trendova, a vodeći trend koji vam ove sezone sigurno nije promaknuo je crvena boja.

‘Iako je nakit crvene boje uvijek popularan, ove sezone s njim ne možete pogriješiti jer je crvena boja u svim nijansama apsolutno zavladala kompletnom modnom scenom i u nakitu doživljava ozbiljan povratak bez obzira o kojoj je prigodi riječ’, rekla nam je sama dizajnerica.

,

U kolekciji za ovu jesen i zimu ističe se koraljni set sačinjen od ogrlice, narukvice i prstena koji izgleda neodoljivo kada se nosi zajedno, ali i samo jedan od tih komada napravit će ozbiljnu promjenu u jednostavnim modnim kombinacijama zbog materijala koji nikada ne nudi istu nijansu crvene boje, i minimalističkog dizajna koji suptilno naglašava odjeću koju nosite. Još jedan neodoljiv trend za nadolazeću sezonu je  i ‘mixed metals’, a sastoji se od nakita različitih boja metala kao i ‘layering’, nošenje više ogrlica, narukvica ili prstenja istovremeno.

,

Pletene ‘Twist’ ogrlice prekrasno se slažu s decentnim lančićima iz prethodnih kolekcija, kao što nježan ‘Initial’ prsten nadopunjuje prethodne kolekcije prstenja. A kod nizanja narukvica i prstena pravila više ne postoje, jer s nakitom jednostavnog dizajna ne postoji strah od pretjerivanja.

,

Jedan od najoriginalnijih trendova ove godine dolazi u obliku jedne naušnice koja asimetrijom pruža statement efekt i izvrsno se slaže s modernim kombinacijama i odjećom na rubu ekstravagancije, što će poslužiti kao idealan modni dodatak uz outfit na blagdanskim druženjima, ali i na novogodišnjem partyju.

,

Nova kolekcija dizajnerice najdelikatnijih modnih detalja u Hrvatskoj dovoljno je raznovrsna da u svatko može pronaći idealan blagdanski poklon za najdražu osobu.

Pogledajte FOTO galeriju:

,
,
,
,
,

Foto: promo

Slični članci