Make your day different

Logo Cover

Nema tko se nije okrenuo za Severinom u chic šljokičastoj haljini s domaćim potpisom, našli smo 5 sličnih (sniženih!) modela nosivih i u noćima koje nisu novogodišnje

Nakon Silvestrova mnoge žene pospremile su šljokičastu odjeću duboko u ormar do iduće blagdanske sezone, no ne i Severina Kojić. Popularna splitska glazbenica zaustavljala je promet u centru Zagreba zablistavši u glamuroznoj midi haljini s domaćim potpisom koja joj pristaje kao salivena. Elegantno izdanje izvođačice hita ‘Rođeno moje’ najbolji je dokaz da šljokice nisu rezervirane samo za slavlja, a mi smo našli slične modele po sniženoj cijeni nosive i u noćima koje nisu novogodišnje…

‘Paloma nera putuje na daleke obale’, napisala je na Instagramu Severina Kojić, citirajući stih iz svoje bezvremenske pjesme, no ovoga puta riječi su pale u drugi plan zbog fantastičnog (glam!) stajlinga kojim se pohvalila.

Atraktivna 48-godišnja glazbenica nikada ne popušta priliku malo se dotjerati, a nedavnim izdanjem plijenila je pažnju na tmurnim zagrebačkim ulicama odjevena u efektnu kreaciju koja idealno pristaje njezinoj zavidno vitkoj figuri.

@severina

Splitska pjevačica uskočila je u midi haljinu naglašenih ramena s naborima, visokim prorezom i volanima koju krase smaragdno zelene šljokice. Statement odjevni komad djelo je popularnog domaćeg dizajnerskog dvojca eNVy Room, iza kojeg ponosno stoje Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Kako bi stvorila kontrast i dodatno naglasila haljinu, izvođačica hita ‘Tarapana’ posegnula je za minimalističkim bijelim salonkama upotpunjenim tankim remenčićem oko gležnja, a malo tko nije se okrenuo za njom kada je prodefilirala centrom glavnog grada.

 
@severina

‘Ljepota’, ‘Top’, ‘Goriš’, ‘Kraljica stila! Kraljica svega!’, ‘Prelijepa haljina i prelijepa Seve’, ‘Savršena’, ‘Gas, gas’, bili su samo neki od komplimenata oduševljenih obožavatelja splitske glazbenice.

Ako vam se svidjela haljina s potpisom eNVy rooma i žudite za sličnom u vlastitom ormaru, pronašli smo pet modela po sniženoj cijeni nosivih i u noćima koje nisu novogodišnje:

H&M, 300 kn
ASOS, €28.55
ASOS, €58.99
Reserved, 299,90 kn
Amen, 431 €

Foto: Instagram / promo

Slični članci