Make your day different

Logo Cover

Nema razloga da se već sad ne prepustite božićnoj čaroliji! Odabrali smo 16 magično lijepih (i pristupačnih!) ukrasa za bor koji osvajaju na prvu

Najvažniji simbol Božića zasigurno je okićena jelka koja u svaki interijer unosi dozu čarolije. Iako se tradicionalno kiti na Badnjak, nije prerano da počnete razmišljati o ukrasima koje će obasjati vaše božićno drvce i dati mu blagdanski sjaj.  Osim tradicionalnih, minimalističkih kuglica, posljednjih nekoliko godina u trendu su i božićne kuglice kreirane u različitim oblicima, bojama i veličinama koje će zapeti za oko svakom gostu.  Kako bismo vas nadahnuli i olakšali vam potragu za otkačenim i zanimljivim ukrasima, pronašli smo 16 divnih modela po pristupačnim cijenama koji bi sutra mogli nestati s polica…

Ni jedan dom nije potpun bez raskošne jelke (ili alternativnog drvca) koje unosi dašak čarolije te simbolizira mir, ljubav i svjetlost.

Iako se već sigurno možete pohvaliti pozamašnom kolekcijom kuglica od prijašnjih godina, ovih blagdana osvježite je nekim novim i otkačenim ukrasima koji će vašem boru podariti ‘wow-efekt’.

SINSAY

Osim standardnih, jednobojnih kuglica, posljednjih sezona u trendu su i nešto drugačije dekoracije s razigranim motivima, poput boca omiljenog pića, djedova božićnjaka, minijaturnih vezova.

SINSAY

Volite li se igrati s bojama, oblicima, materijalima i ručnim radom, otkačeni bor idealan je za vaš dom. U ovoj priči nema ograničenja pa pustite mašti na volju i posegnite za ukrasima poput lizalica, omiljenih keksića ili čak češera.

 

Nema razloga da se već sad ne upustite u božićnu čaroliju! Odabrali smo 16 preslatkih ukrasa za bor po pristupačnoj cijeni koji ne prolaze nezapaženo:

Etsy, 30 $
Etsy, 26.50 $
Zara Home, 69 KN
ZARA HOME, 49 kn / 6.50 €
ZARA HOME, 49 kn / 6.50 €
ZARA HOME, 69 kn / 9.16 €
ZARA HOME, 69 kn / 9.16 €
ZARA HOME, 49 kn / 6.50 €
ZARA HOME, 49 kn / 6.50 €
ZARA HOME 45 kn / 5,97 €
Sinsay, 39.90 kn / 5.30 €
Sinsay, 29.90 kn / 3.97 €
Sinsay, 35.90 kn / 4.76 €
Emmezeta, 24.99 kn
Emmezeta, 19.99 kn
Home by Ciss, 39.95 kn
Home by Ciss, 49.95 kn

Instagram vrvi od šarmantnih dekoracija za božićno drvce kakve još nismo vidjeli, a ovo su neke od najljepših koje mogu poslužiti kao inspiracija za blagdansko uređenje:

@marinskiheartmades
@raeder_designstories
@raeder_designstories
@raeder_designstories
@hannahdoodlecrafts
@whiskynomad
@talk_withletters
@raeder_designstories
@hannahdoodlecrafts
@babazaklawiatura
@thegreenmadhouse
@coxandcox

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram / promo

Slični članci