Make your day different

Logo Cover

Nekoliko dana dijeli nas od početka 8. Međunarodnog kongresa nutricionista, doznajte 5 valjanih razloga zbog čega bi trebali sudjelovati…

Preostalo nam je još nekolilo dana do početka 8. Međunarodnog kongresa nutricionista! Međunarodni kongres nutricionista organizira nakon dvije izazovne pandemijske godine. Prethodni kongres održan je 2019.godine, a ove godine održava se u Zagrebu od 19. do 21. svibnja u Sheraton Hotelu Zagreb.

Organizator Kongresa je Hrvatski savez nutricionista, a organizira se u suradnji s međunarodnim partnerom Udruženjem za primjenjeni nutricionizam u Bosni i Hercegovini, kao i domaćim partnerom Udrugom studenata PROBION sa Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

@tatiana_racovets

Zašto sudjelovati na kongresu?

  • Kongres okuplja ne samo nutricioniste već i stručnjake različitih grana znanosti od medicine, farmacije, kineziologije, prehrambene tehnologije, agronomije do psihologije.
  • Primjenjuje se interdisciplinarni pristup pri čemu će  teme predavanja biti usklađene s aktualnim trendovima u nutricionizmu i srodnim znanostima, ali također će uključivati i radionice namjenjene studentima kao i opušteno druženje stručnjaka iz nutricionizma i ostalih srodnih znanosti!
  • Aktivnim sudjelovanjem u poster sekciji moguće je osvojiti novčanu nagradu za najbolji poster
  • Predavanja će održati renomirani domaćih i strani stručnjaci iz područja prehrane i srodnih znanosti
  • Kongres je osim toga idealna prilika za stjecanje poznanstava i povezivanja struke tijekom raznolikih društvenih događanja poput pauza za kavu, gastro-eno eventa i uvijek zanimljive gala večere
@tatiana_racovets

Kongres podržava i niz zdravstvenih i nezdravstvenih institucija poput Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba, Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Zagreb, Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, Kliničkog bolničkog centra Osijek, Hrvatskog društva prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, Kilinike za dječje bolesti Zagreb, Hrvatskog društva za pedijatrijsku gastroenterologiju, hepatologiju i prehranu, Grada Bjelovara, Veleučilišta u Bjelovaru, Daruvarskih toplica i Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

Također,  Međunarodni kongres nutricionista bodovati će se od strane Hrvatske ljekarničke komore, Hrvatske komore zdravstvenih radnika i Hrvatske liječničke komore.

Održavanje samog Kongresa omogućili su mnogi sponzori i donatori, u čijim će proizvodima sudionici kongresa moći uživati tijekom društvenih događanja, eno-gastro eventa i svečane gala večere.

Dodatne informacije o Kongresu možete pogledati na službenim web stranicama.

Foto: Instagram


Slični članci