Make your day different

Logo Cover

Nekoć najseksi muškarac svijeta Richard Gere i njegova 34 godine mlađa supruga Alejandra Silva ukrali sve poglede na gala večeri u španjolskoj Marbelli

Slavni holivudski glumac Richard Gere posljednjih godina rijetko se pojavljuje na svečanim događajima, stoga ne čudi kako je njegovo prisustvovanje na dobrotvornom eventu Starlite Porcelanosa u španjolskoj Marbelli podiglo medijsku prašinu. Nekadašnjem holivudskom zavodniku na crvenom tepihu društvo je pravila 34 godine mlađa supruga, španjolska stručnjakinja za odnose s javnošću Alejandra Silva, koja je izazvala pravu pomutnju u vibrantnoj žutoj haljini…

U središtu pozornosti ovogodišnje gala večere u organizaciji Starlite Porcelanosa našli su se 72 – godišnji Richard Gere i njegova 39 – godišnja supruga Alejandra Silva, kojima je ovo bilo jedno od rijetkih zajedničkih pojavljivanja u javnosti otkako su uplovili u bračnu luku 2018. godine.

@zkkomp

Zvijezda filma ‘Američki žigolo’ na svečanost je stigao u elegantnom crnom sakou, a njegova odabranica Alejandra zablistala je u dugačkoj žutoj haljini s bijelim cvjetnim detaljem.

@zkkomp

Zanosna Španjolka kombinaciju je zaokružila malenom i svjetlucavom žuto-rozom torbicom i velikim zlatnim naušnicama koji su cjelokupnom izdanju dodali dašak glamura.

@zkkomp

Zgodna PR stručnjakinja i nekadašnji miljenik žena, koji su skupa već osam godina, nisu se libili izmjenjivati nježnosti ispred dežurnih fotografa.

 
@alejandragere

Richarda Gerea i Alejandru Silva spojila je ljubav i strast prema putovanjima i humanitarnom radu. Vezu su započeli 2014. godine, a nakon dva propala braka, onog sa supermodelom Cindy Crawford i glumicom Carey Lowell, glumac je 2018. godine treći puta stao pred oltar.

@alejandragere

Bivši najseksi muškarac svijeta i 34 godine mlađa Španjolka roditelji su 4 – godišnjeg sina Alexandera i  2 – godišnjaka čije ime nisu otkrili javnosti. On iz braka s glumicom Carey Lowell ima i 22-godišnjeg sina Homera, a ona je u prvom braku postala majka 9-godišnjeg sina Alberta.

Alejandra je inače kći biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrida Ignacija Silve. Upoznali su se dok se ona razvodila od supruga, geologa Govinda Friedlanda, inače sina američkog rudarskog magnata Roberta Friendlanda.

@alejandragere

Zgodna PR stručnjakinja i holivudska zvijezda žive daleko od medija i izrazito povučenim životom. Oboje se redovito bave humanitarnim radom, a to su ujedno i jedine prigode kad se pristaju skupa fotografirati.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci