Make your day different

Logo Cover

Neka vaš blagdanski stol bude najljepši! Donosimo 15 last-minute ideja za uskrsne dekoracije koje možete napraviti u manje od 10 minuta

Hrana je spremna ili u pripremi, kolači se hlade, a jedino što još trebate napraviti je osmisliti dizajn blagdanskog stola… Ako se upravo nalazite u ovoj fazi, pronašli smo fantastične DIY dekoracije s Instagrama koje će vas zasigurno inspirirati. U nastavku donosimo 15 last-minute ideja koje s lakoćom možete rekreirati svega 10-ak minuta…

Vrijeme Uskrsa je razdoblje radosti i obiteljskih okupljanja uz obilnu trpezu. Svečanu atmosferu zasigurno naglašavaju uskrsni ukrasi, a naročito maštovito uređen blagdanski stol.

Materijali i boje uzete iz prirode poželjni su u interijerima tijekom proljetnih dana – od granja do cvjetića u pastelnim i nježnim nijansama, pa se poslužite materijalima koje vjerojatno već imate doma.

@table_decore_secrets

Nema boljeg načina za upotpuniti blagdanski stol od kreativno stiliziranih ubrusa u kombinaciji sa šarenim pisanicama, sezonskim cvijećem i drugim zanimljivim dodacima koji nas vežu uz ovo doba godine.

Ako vam nedostaje inspiracije za kreiranje savršenog stola, bacite oko na ovih 15 ideja s Instagrama. Realizacija svake od njih oduzet će vam otprilike 10 minuta, a nema sumnje da će oduševiti svakog ukućana i gosta.

Pogledajte galeriju:

@styledbysverdrupsen
@thepennydrops_basketry
@butterballfarms
@flippingtablescapes
@thestellenboschmom
@pelnykosz_pl
@the_suffolk_nest
@dream.decor.ideas
@dekorist.no
@stage.of.the.art
@vedcooks
@emena.store_uk
@tinnekeg
@floralscent.ro
@myscandinavianhome

Foto: Instagram

Slični članci